Kızlar aranızda erken doğum yapan oldumu 34 hafta 35 haftalık nasıl oluyor kuvezde yatiriyorlarmi ben çok korkuyorum da hiç bı bilgim yok internetten okudum biraz ama yaşanmış olanlardan duymak beni daha rahatlatacak galiba ağrılarım sıklasiyor korkuyorum iyice
Merhaba 35. Haftada doğurdum. Kuvözde yatmak aslında bebeğe bağlı. Ciğer gelişimi iyiyse, kilo sorunu yoksa yoğun bakıma almıyorlar direkt odaya yanına veriyorlar. Ciğer gelişimi de gerçekten şans. 40 haftalık doğan bebekte bile gelişmemiş olabiliyor. Sen her türlü içini ferah tut. Olumsuz düşünme, enerjini hep yüksek tut hiçbir şey olmayacak daplıkla kucağına alacaksın inşallah.
Ay çok teşekkür ederim içim rahat etti biraz korkuyorum bende banada 34 veya 35 e kadar sabret dediler kaç kilo doğdu bebeğin benim şuan 32. Haftada 1670 gram sürekli kilo aldıracak şeyler yiyorum süt hiç icemiyordum dünden beri bardak bardak süt iciyorum
Yumurta, ceviz, eski kaşar kilo aldırıyor. 2700 doğdu benim kızım. Ancak bende gebelik diyabeti vardı. O yüzden iri bebek olacak demişti doktorum.
Ayrıca stres yapma lütfen. Stres de erken doğumu tetikliyor
Desteğin ve Ilgın için teşekkür ederim içim rahat etti biraz stres yapmıyorum diyorum ama sanırsam biraz var gibi daha çoktu ama şimdi rahatım biraz daha
Müzik dinle, duş al, resim yap, meditasyon yap, dizi izle. Seni ne rahatlatacaksa onu yap. Bol bol dinlen
Arkadaşım 31 haftalıkken doğum yaptı bebek küveze bile girmedi içini ferah tut olumlu düşün
@Cansu çok korkuyordum cansu bildigin gibi değil aşırı tedirgindim ben ama çok şükür Zühre arkadaşımda güzel morel verdi için birazdaha rahat o stresi attım üstümden bol bol dinleniyorum kitap feln okudum ama bebek hareket edince çok agrim oluyor
Bir arkadaşım 28 haftalıkken doğum yaptı ve bebeği henüz 1 kgdu küveze aldılar hala kuvezdeymis durumları güzel
İnşallah hemen kavuşurlar
Bu tamamen bebeğe bağlı birşey.Yeğenim 34 haftalık doğdu küveyze bile girmedi.Ama geçen amcamların bebeği doğdu 35 haftalık şu an oksijene bağlı.
Erken doğum riski varsa ondeden akciğer geliştirici vuruyorlar, kilosu 2 kg nun ustundeyse kuveze girmiyor, yani ortalama 34. Haftadan sonra sıkıntı olmuyor.iciniz rahat olsun