Erken doğum

Arkadaşlar 23+6 yım bugün sağlık ocağı kontrolüne gittim aşı vurdular . Ebe bebeğin kalbini zor buluyor asagidaymis şükür herşey yolundaymis ama bebeğim çok aşağıda senin erken doğum riskin var dedi moralim bozuldu çok.
Hiçbir iş vs cinsel ilişki yapma dedi

2 Beğeni

Doktorunuz ile görüşmeniz ne zaman onun görüşünü alın panik olmayın hemen bence

Yatakta ol,hiç kalkma ayağa.Rahim ağzı uzunluğunu ölçtülermi?

Idrar torban dolumuydu idrar torban bos oldugu
Zaman zor duyulo alttan bakiyo.
Bana her zaman tembihler dolu dolu gel.
Korkma ama bisey yoktur zaten 23 haftayi gecmissin 24 sonra premature dogabiliyolar
Sadece dedigini yap dinlen ve uzak dur biraz esinle
Hersey duzelir merak etme.

Rahim uzunluğu falan olculmedi bu zamana kadar şükür herşey yolunda sadece bebek bayagifir asagida

1 Beğeni

Hayır kontrol olmadan önce lavaboya girmiştim ben bunu kadın dogumcuma da söylemiştim o da iş yapma demişti

Banada bebegin kalp atışı normalden fazla diyip beni korkuttu ultrasondaki deli doktor.
Bende cinsel ilişki gec gec kurmaliymişim
Bendede dogum ola bilir yoksa riske sokmamak gerek.
20 gun sure ver dedi doktor,sora bakıcaz doğum falan olsunmj diye.
Buraya kadar geldin dikkat et boşa gitmesin emegin dedi.
Keyfim yok nedense.
Bebegimin suyu bulanmiş.
Yatış verdi doğuma kadar.
Allah emegimizi boşa cikarmasin inşallah arkadaşım :pray::pleading_face: @afrikanın_gelini54

1 Beğeni

Amin canım herkesin hakkında hayırlısı olsun verende o alanda o umarım sağlıklı bir şekilde doğurmayi nasip eder bize

Amin inşallah arkadasım​:pray::pray::pray:

1 Beğeni

@afrikanın_gelini54 Bende düşük ve erken doğum riski olduğu için hep ölçüldü rahim ağzı uzunluğu.Endişe etme.Ağrın,sızın,rahatsızlığın yoksa evde uzan hep biri yardımcı olsun sana.Ben 19 cu haftamdan yataktayım hiç am hiç kalkmıyorum sadece wc ye kalkmama izin var.Çok şükür Allaha yarın 27 haftalık olucaz.Sürüne sürüne geldik buralara kadar.Rabbim dayanma gücü versin 30 da geçelim.Aynı zamanda sende canım.:palms_up_together:t2::rose::heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

Bende senin gibi yapacağım amin canım

1 Beğeni

Çok şükür öyle bir şey yokmuş bebeğin şekilden şekile girmesiyle alakalı bir durum olabilirmiş . Şuan bebek tersmis o da zamanla döner zaten dedi popo ayak kısmı aşağıda kafa yukarida göbegimde o yüzden vurduğunda ben genital bölgemde com ağrı batma hissediyordum kuvvetli hissetmenin sebebi bu dedi normalde 24+0 ama ultrasonda 23+4 Gr 606 normalmiş şükür :slightly_smiling_face::heart:

6 Beğeni

Oh çok şükür çok sevindim :smiling_face: benim de gen testim temiz çıktı güzel bir gün oluyor çok şükür :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Rahim uzunlugum olması gerekenden de uzunmuş sıkıntı yapma riskin yok dedi :slight_smile:

1 Beğeni

Evet canım elhamdülillah

@afrikanın_gelini54 Çok şükür :pray: Aklındaki soru işareti kalkmış oldu :blush:

1 Beğeni

@afrikanın_gelini54 Yaa o zaman endişe etmene gerek yok.Sadece kendine dikkat et,çoğunukla gününü yatakta geçir,ağır birşeyler kaldırma.Bak görürsün 9 ayına kadar götüreceksin.:joy::stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Beğeni

Çok sevindiim :cherry_blossom::cherry_blossom::smiling_face:

1 Beğeni

Çok şükür sizin için de çok sevindim :cherry_blossom: Sağlıkla alırız inşallah kucağımıza bebeklerimizi :smiling_face:

1 Beğeni

Selamlar söylediyin durumda bir süre doktor kontrolünde hastanede tedavi görersen düzelir fazla ayakta durmak olmaz bu durumda çox kötü şeylerde düşünmek erken toğum yaptırır

1 Beğeni