Erken doğum yapanlar

Erken doğum yapanlar var mı ,varsa belirtileriniz nelerdi acaba ? Bir arkadaşım 30+4 haftalıkken erken doğum yapmış yeni . Suyu gelmiş hiç farkına bile varmamış . Bende bir korktum … Varsa yaşıyan tecrübelerini yazar mı acaba

Erken doğum yapmadım ama o riski atlattım diyebilirim. Çok yapışkan bir akıntı gelmişti öncelerde ben akıntı sanmıştım ama nişanmış sonra sancılarım başlamıştı ama yalancı sancı diye hiç umursamadım yürümekte zorluk çekiyordum birde bebeğim o hafta karnımda sürekli toplanıyordu. Bir gün artık sancılarım 5 dk da bir dalga şeklinde vurmaya başladı hastaneye gittiğimde sancım çıktı. Rahim ağzım çok incelmişti. Benim şansım tamamen açılmam olmaması ve suyumun gelmemesiydi ben sonradan önceki belirtileri anlamlandırdım

3 Beğeni

Endişe etme canım gerçekten tıp çok ilerledi sancın varsa durduruyorlar açılman olsada yatarak idare edebiliyorsun bir şekilde doğurmadım. Suyu gelene kadar hiçbir belirtisi olmamış mı?

3 Beğeni

@Asenam doktor erken doğum riskini de mi görmemiş

1 Beğeni

Çok sık idrara çıkma ve kaçırma yaşıyormuş. Anlamamış,sonra Sancilarla kan gelince acile gitmiş , Dr suyunun azaldığını söylemiş , sızdığını farketmemişsin demiş. 4 cm açıklık varmış , normal beklerken, çocuk ters gelince sezeryana alıyorlar öyle…

1 Beğeni