Erken doğum riski

Merhaba kızlar 33+3haftalık hamileyim doktor erken doğum riskin olduğunu söylemişti 31haftada kontruröle gitdiğimde ciğer açıcı iğnede yapmıştı bu günden karnımın aşağısında ağrılar var ilk hamileliğim diye korkuyorum erken doğarsa bebeğim bişey olurmu diye

2 Beğeni

Bebeğinizin çok şükür bütün organları oluştu şu an kilo alma aşamasında o yüzden doğsa bile en kötü ihtimalle küvezde yatar bi kaç hafta daha sonrada Rabbimin izniyle kollarınıza alırsınız benimde ağrılarım başladı aynı haftadayız benim erken doğum riskim yok ama yine de kasık ağrılarım başladı bi de vajinamda aşırı baskı hissediyorum arada az kaldı az daha sabreder inşallah minik yaramaz annesinin kucaklarına sağ salim gelir korkmayın endişelenmeyin bi sorununuz sıkıntınız olduğunuzda arkadaşlarımız tecrübeleriyle çok yardımcı oluyorlar

1 Beğeni

Hiç korkmayın :blush:

1. haftamda benim de olmuştu erken doğum riskim. 2 cm de açılmam vardı hatta. 29. haftamda doktorum %50-60 demişti yaşama oranına

Siz iyi bir haftadasınız, korkmayın. Ciğer açıcı iğne de yan etki yapabiliyor

2 Beğeni

Ben @NURAN göre haftamı biraz değil baya geri alıyorum 19 cu haftamdan erken doğum riskiyle 37 ci haftamıza kadar ulaştık​:pregnant_woman:t2::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Helal olsun bize :muscle:

2 Beğeni

Bende yaklasik 3. Aya kadar düşük tehlikesi yasadim 2 hafta hastanede yattim suan 25 haftalik gebeyim doktorumun dedigi sey 25 haftalik olmasına rağmen cok fazla acilma var doktorum en gec 8 aylikken dogum yapma ihtimalin var dedi ilk gebeligim asiri stres yapiyorum

1 Beğeni

Yaşam sınırı geçmiş şükür küveze girer çiğerleei geliştiyse çıkArırlar kilosuda önmli şuan

1 Beğeni

500 gram kilosu sizce normal mi

2 Beğeni

@Aysegul70 Kendinize dikkat edip,doktorun söylediklerini yaparsanız inanın tam zamanında doğurursunuz.Tabi önce herşey Allahın elinde.Yani benim riskim çoktu hatta kese aşağıya doğru sallanmış çıkacak haldeydi siz düşünün…Ama işte şu an yanımda.Savaşçı Ömer söylüyoruz o yüzden kendisine:)

2 Beğeni

Kilosu haftasına göre güzel

1 Beğeni