Erken doğum hakkında 🥺

Aynen ama sen yin de git erken doğum olma durumu varsa en azından tedbir alırlar ciğer geliştirici iğne yaptılar bana

Evet ultrasyonla bakilmasinda bişey olmuyor ama alttan muayne dedigm parmakla bakıyorlar o biraz sıkıntılı

Güzel aslında çok kısa değilmiş bana yat falan demediler 32 idi sinra 35 mm dediler

32 de nst başlıyor muayneye gidip bı baktır istersen aman böyle şeyleri erteleme ne olur ne olmaz

Tamam teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Aynen arkadaşlarım da erteleme diyorlar en yakın zaman da gidicem :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Mrb 32 hftaligim ama doktor üç hafta bir cagriyo kontrole sizesemi oyle

Birde kızlar siiznde eglip doğrularken bebek sertlesiyormu kasık ağrısı gibi oluyor bende

Ben 30+3te gitmiştim iki haftaya gel nst çektir dedi 32+0im şimdi randevuyu 32+6 ya buldum o zaman gidecem

30 haftadan sonra 2 haftada bir 36 haftadan sonra haftada bir cagiriyo bizim burda

1 Beğeni

Teşekkürler banada üç hafta dedi o yüzden sordum nst bu hafta girmedim

1 Beğeni

Arkadaşlar erken doğum yaptim bebeğim çok küçük ne zaman kuvezde cikiyilar süreç nasıl ilerliyor aynı durumu yaşayanlar var mı yardimci olun lütfen

Lütfen durumunu benimle paylaş. 29 haftalıkken serviks boyumun kısaldığını erken doğum yapma ihtimalinin yüksek olduğu söylendi şuan sadece yatıyorum tuvalet dışı kalkmam bile yasak ayrıca ilaçlar kullanıyorum. Kaç haftalıkken doğdu durumunuz nasıl