Erkek ismi önerisi 🤍

Bizim YamanAli olacak :heavy_heart_exclamation: Göktuğ. Yekta.yağız . Alparslan.Baturalp kerimşah

Tuğra Asil Uras benim beğendiklerim

Efe

Ege

Miraç

Alperen

Göktuğ

Göktürk

Aybars

Barlas

Kuzey

Yiğit

Gökmen nasıl veya alparslan @Leyla1991

Biz Çınar katacaz

Ben sormuyorum canım konuyu açan arkadaşımızı etiketle 🫶🏻:smiling_face_with_three_hearts:

Bende kararsuzm ya ondan dedim sana yszdigim 2 isim arasinda bir bak bakalm @Leyla1991

1 Beğeni

Biz kuzey koyacağız belki fikir olur

Valla ben Giray koyacağım ilk gün daha öğrendiğimde giray olacak dedim giray kaldı gayet hoş güzel bi isim birde babanemin vasiyetiydi ki hala söyler giray koy diye ama kız olsaydı kız ismini vermekte eşime düşüyordu öyle konuşmuştuk kıza da ben karışmayacaktım

Özür dilerim canım bu aralar kafam bulanık Alparslan güzel 🫶🏻

Yamaç :heart:Alaz

Bizdeee​:heart::heart: adlariyla yasasinlar insaallah :pray:t2::pray:t2:

1 Beğeni

Kesinlikle katiliyorum size.:+1:t2:

Araplar Türkçe isim veriyor mu merak ediyorum doğrusu :smiley: ben milli şuurdan yanayım

2 Beğeni

Ben eski isimleri dini isimleri uygun goruyorum. Yeni isimler hiç hoşuma gitmiyor. Herkesin kendi tercihi ve inanci tabiki. İlk çocuğuma Yusuf ikincisine Yakup ismini verdik.

1 Beğeni

Bende cinsiyetini hayırlısıyla öğrensem kız olarak Efnan düşünüyorum erkek olarakta Ayaz Arden düşünüyorum iki isim sevdim hayırlısıyla olsun herşey

1 Beğeni

Bnde gokce miray koycm cevrem pek sevmedi ama esimle bn karar verdik

1 Beğeni

Mühim olan senle eşinsin çevreyi pek takmayın

1 Beğeni

eşimin ve kızımın kararıyla Aybars koyacagız. Göktuğ, metehan, Alperen, alparslan bunlarda güzel geliyor.