Erkek Bebek

Bende oğlumun ismini Aybars koyacam eşimin ailesi istemiyor ama tüm eziyeti çeken biziz sonuçta onların istediği ismi koymam bu benim düşüncem sizin ki farklı olabilir ama içine sinen isim hangisi ise o ismi koy

3 Beğeni

Bu kaynanalara ne laf düşüyor anlamıyorum. Benim vereceğim ismede muhalefet oldular ama eşim destek çıktı. Siz mi taşıdınız çocuğu ismini siz vereceksiniz annesi ne derse o olacak hoşuna gitmeyende çocuğumu çağırmasın dedi. Konu kapandı. Onura gelecek olursak fena isim değil aslında, yiğit onur olabilir aklıma sadece bu geldi

5 Beğeni

Karan onur koyun

Demekki bu sorunu bı ben yaşamıyormusum Miran efe egemen Aras bu tür bı isim istiyordum normal olan eşler düşünür taşınır ortak bı isim bulur yok kaynanamlar bin tane isim buldu kaynım koydu cocugun ismini aslan olacakmış eşimde itiraz etmedi sinirlerim Allak bullak biz çekelim herkez söz sahibi olsun

Bu buyukler isim konisinda niye karisir anlamam. Onlarin gorevi degilki. Fikirlerini sorarsalar soylesinler. En sonir oldugum seydir. Benim de kaynanam dedi kayinpederin ismini koy cok sevinir. Bende dedimki birileri sevinecek diye cocuk.dogurmiyorum kusura bakmayin dedim. Kaynanam konuyu kapatti. Bi daha da acan olmadi. Herkes duracagi yeri bilmesij gerekiyor bence…

2 Beğeni

Benim kocada dedesinin ismini istiyordu Halil en sonunda kaynım aslan olacak dedi ve öylede kaldı ben ne desemde boş bende tepki gösterdim ama hepsi tek fikir ben tek kaldım

1 Beğeni

Sende söyle gider kimliğini değiştiririm de eşime öyle dedim ben Aybars dan başka isim görürsem o kimlikde o halime bakmam kimseyi dinlemem gider değiştiririm o ismi kimseye de sevdirmem göstermem dedim

Bakalım deneyecem şansımı sonuna kadar ama cidden bize yapılan saygısızlık bu başkada bişey değil

Benim kaynatam koymak istedi ama onlarda suç yok eşim gidip soruyor bir isimi biz koyduk diğerini sen koy diye

Bu konuda tüm olay eşlerimizde bitiyor benim diger oğl umun ismini eşim koydu benim babamin ismini koydu bundada ablasi özellikle buda bizim babamizin ismi olsun diye aklini karistiriyor ama ben asla istemiyorum ablan cok istiyorsa dogursun bi cocuk koysun babanin ismini dedim beni istemeyen hicbir desteklerini gormedigim icin ben zahit olcak dedim eşim baran olsun dedi zahit baran olcak allah nasip ederse

2 Beğeni

Erkek bebek isim önerirmisiniz

Berkcan ve armağan efe bu iki ismi çok beğeniyorum aklıma gelenler bunlar

Biz ikizlerimize Teoman ve Atilla koyacağız sanırım

Bende ayaz Uras düşünüyorum

Kerem, Zeyd, Yusuf, Ömer, Alparslan, Alperen, Muhammed

Ben de gökay koyacağım ama atlas da kafamı karıştırıyor :smiley: ilk oğlumun adı Ege o yüzden atlas daha uygun sanki

33 haftaligiz bizde hala isim bulamadik

Çağatay veya uygar

Erol Kayra olucak bizim :smile:

Ilk oğlum Arda ikincisi ni de Anıl düşünüyoruz inslalah :smiling_face_with_three_hearts: