9+2 haftalık hamileyim şuan oğlum olmasını çok istiyorum olursa da annesi olarak isim koyma hakkı bana ait olmalı diye düşünüyorum. Eşim Poyraz istiyor ben de iki isim olsun o zaman diyip Bamsı Poyraz koyalım dedim. Bence anlamı çok güzel eski Türk Beylerinden olan Bamsı Beyrek i temsil ediyor. Ama eşim sürekli dalga geçiyor böyle isim mi olur herkes dalga geçer istemiyorum diye. Sizce kötü mü?
Bamsı ilk kez duydum bence kulağa hoş gelen isimlerden tercih edebilirsiniz yanlış anlamayın ama ilk okuduğumda hamsi die okudum
Daha bilindik klasik isimlerden gidebilirsiniz
Ben de ilk defa duydum acaba yanlış mı yazdı dedim siz sevdikten beğendikten sonra kimi alakadar eder ki bizim bebenin de adı günay, gunaydın diye dalga geçerler diyorlar. Çocuğumun çok zoruna giderse değiştirsin dedik
Oğlan olursa isim ALPARSLAN
Tabi ki isim konusunda kimin ne diyecegi insanin umrunda olmamalı ama ilerde dalga konusu yaparlar çocuğun psikolojisi ne olur o durumda diye bende endişelenmiyor değilim,benim de oğlum olacak ismini Tuğra Alp koymayı düşünüyoruz.Tugra nin bı anlamı da padişah mührü demek acaba kötü mü ediyoruz diye de emin olamadim
Bamsı hiç duymamıştım. Çocuğa isim düşünürken hep ileride okula başladığında dalga geçerler mi diye düşünerek bir sürü isim eledim. Aslında Polen ismi hoşuma gidiyordu ama Almanya’da yaşadığımız için Polen=Polonya demek o yüzden direkt vazgeçtim mesela
Eşim de sürekli Hamsi Poyraz diye dalga geçiyor
Ben küçüklükten beri oğlum olursa adını Alparslan koyacağım diyordum ama şuan çok fazla yaygın o yüzden fikrimi değiştirdim
Benim ismimi bamsi koysalar çok kızar ve üzülürdüm.darilmayin ama hoş gelmiyor kulağa .
Bence siz istiyorsanız takmayın kimseyi, sizin çocuğunuz sonuçta
Dini veyahut manası güzel erkek isimleri arıyorum fikri olan benimle paylaşabilir mi lütfen
Sencer oğlumun adı
Ne farklı bir isim. Anlamı nedir ?
En yakışıklı Türk Beyi Bamsı Bey yani Bamsı Beyrek ten geliyor. Ayrıca hikayesi de bize benziyor. Bamsı Beyreğin ailesi de uzun zaman çocuk istemiş fakat olmamış mucize eseri olmuş. O yüzden istiyorum.