Böyük gəlinəm.ikinci oğlu nişanlı deyil ama sevgilisi var , mən ayrı yaşayıram birlikdə alınmadı qırğın dava edirdilər.balaca evde qalıram sovetskinin evlərin bilirsende.,![]()
Sen necə bəs ?ayrisan? necə ilin gelinisən.mən 5 ayın
He can bildim mən qaynana ile qaliram
Mende 5 ayin dekabr da evlendim
Mən noyabrın 30u evləndim![]()
Dekabrdada usaga qaldm
Bəlkə şəxsidə danişAq burda danışmaq olmaz buucr şeyləri ![]()
Haradi şəxsi burani çox bilmirəm
Yazdım sənə
Nəsə yazıram sənə sms getmir
Dinlenince karın sertliği geçiyor mu
Evet geçiyor
Hayır karin sertligi dinlenince gecmiyor.dogru gidalar yemiyormuşum dedi anlamadım .normal yemek yiyorum aslında.meyve falan yememi söylədi çok çok.yumuşak kalmaliymiş karın ve .çatlak kremi dedi aldım onu günde bir damla vuruyorum .inşallah düzelir.
Karının arada sertleşmesi farklı .ama tamamen sərt olmağı başka .bende tamamən sərt ama şahnazda arada oluyormuş.oda yemek yedikden sonra karnında şişkinlik oluyor .yogurt içerse gecer
Doktora git söyle müayine etsin seni
Samet olmaz canım anlamı kimseye muhtac olmayandır yaratıcıya özeldir
Allahın 1001 adı var butun adlar koyuluyor sametmi olmayacak![]()
Peygamber (s.a.s.), bir hadisinde insanların kıyamet günü isimleri ile çağrılacağını belirterek “Çocuklarınıza güzel isim koyunuz.” (Ebû Davud, Edeb, 69) buyurmuştur.
Çocuklara Allah’ın isimlerini vermeye gelince, hemen belirtmek gerekir ki Allah’a has isimler aynı lafızla çocuklara verilmemelidir. Şayet çocuklara Allah’ı hatırlatacak isimler verilecekse başına “kul” anlamına gelen “abd” kelimesi eklenerek misal Abdulsamet olabilir bilmek gerekir ![]()
Bilmiyorum ama ikram , samet, rahim rahman aziz azim ve s bu isimler allaha ait və çok koyanları gördüm .yani buyuklerin kucuklerin atları hepsi boyle
Evet malesef öyle. ama büyüklerin yanlışlarını küçükler düzeltmez ise bu yanlış hep devam edecek. Birde büyüklerin her zaman doğru yaptığına nedense inanılır. Bence en büyük yanlışı onlar yaptı
Sadece bu konuda değil bir çok konuda. Bizim kültürümüzde büyükleri yargılama yok. O yüzden yanlış yanlış olarak devam ediyor.
Evet batıl inançlar konusunda da böyle 40 çıkarma vs oste kg la et şeker tuz pirinç vs bunlar batıl inanç diyince etrafındakiler eee annemler babaannemler bize böyle yapmış diyorlar sanki onların yaptığı doğru gibi