Orijinali burada yayınlandı: Erkek Bebek Belirtileri Nelerdir? | Hamilelik Blog
Erkek bebek belirtileri hakkında popüler inançlar ve bilimsel gerçeklerle detaylı bir rehber. Bu makalede, erkek bebek belirtileri hakkında bilgi edinmek için neleri aramanız gerektiğini öğreneceksiniz.
Aşırı kramp baş ağrısı ve mide yanmasi
Oğlan anaları sizin belirtiler neler
Önce bı kız dogursaydim kiyaslardim Ama bendeki tüm belirtiler kız çocuğuna uyumluydu. Bence annenin anatomik yapısı, vücudun eksikliklerine göre bebeğin tepkisi değişiyor
Başından beri rahat bir hamilelik geçiriyorum sonuna kadar böyle devam eder inşallah. Kız bebeğim olmadığı için kıyaslayamam ama bana sorarsanız erkek bebek hamileliği rahat geçiyor derim
Ben hamileliğin en başından beri rahat geçirdim. Sabah bulantılarım vs olmadı yani o anlamda
Çok rahat bir hamilelik yaşıyorum. Az kilo aldim hiç mide bulantısı yaşamadım.burda yazilanlardan sadece sac dökülmesi ve karindaki cizgi bende yok. Her kes erkek olacak diyordu.hatta hesaplama da yapmıştım hepp erkek dediler. Amma kızım olacak
Bende kızımda çok rahattım sadece mide bulantım 6 ay sürdü başka bir sıkıntım yokdu şimdi erkek ilk aydan beri bel ağrım çok fazlaydı keşke mide bulantım olsaydı ama belim agirmadaydi dediğim günler oldu şimdide aceleci erkenden gelmek istiyor benim yaşadıklarım böyle
@anon60599824 sende hangi belirtiler var
Aşırı derecede tatlı yemek istiyorum
Benimde iki kızım var hiç bulantı ağrı aserme hiç birşey yaşamadım bu ne bilmiyorum sadece mide yanmalarim ve tatlı yemeğe oluyor sıklıkla.Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Cinsiyeti ne zaman belli olacak ben de heyecanlandım
benim cinsiyet erkek bugun ogrendim asiri mide yanmasi yorgunluk var ne yesem rahatsiz oluyorum birde ben tatli degil ekşi yedim hep
Hayırlı olsun
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri bel ağrısı çekiyorum çevremdekiler o yüzden kesin erkek diyorlardı. İlk başta ekşi canım çok çekiyordu sonra tatlıya döndük Çok yoğun mide bulantısı yaşamadım çok şükür. Benim bebiş erkek bu belirtirler vardı kız bebek hakkında bilgim yok