Kardeşlerim 2 kızımı normal doğum yaptım bende travma kaldı 3.yü nasıl yaparım korkuyorum sezaryen zor normal doğum öyle epidural doğumu yeni duydum yaptıran varmi ağrısız doğum
Epidural anestezi ile ilgili daha fazla bilgi al ak iöin aşağıdaki makaleyi okuyabilirsin
Teşekkür ederim
Ben epidural oldum kardeşim, ama birdaha hamile kalırsam epidural asla yaptırmam.
Tamamen uyumayı tercih ederim ben.
Yaaa neden peki kardeşim
Ama uyuyunca sezeryan olmuyormu
Herkeste durum farklı ola biliyor tabi o ayrı ama ben bebeği aldıklarından sonra fena baş ağrısı geçirdim ameliyat haneyi uçurdum başlarına resmen bağırdım felan çok ağrıdı o ağrıy Allah kimseye yaşatmasın. Ve bacaklarımın uyuşukluğu yüzünden 6 saate kendine geldi sanki topal gibiydim o yüzden bir daha öyle yaptırmamaya karar verdim o gün.
Tamamen uyumayı seçiyorum o yüzden ben canım
Zaten epidural de sezeryan. Belden aşağıýı uyuşturuyorlar anne uyumuyor
Normal doğumdaoluyormus amannn korktum valla çok geçmiş olsun kardeşim zor bi durum atlatmışsın
Evet benim için çok zordu ama kimisi rahat atlatıyor.
Evet evet normal doğumdada uyuşturulmayı duymuştum ama onunla ilgili bir bilgim yok kardeşim
Görümcem dedi ki iğne başlığının ince kalın olması kaynaklı ağrı çok oluyormuş ilkinde onunda ağrısı çok olmuş ikinci sezeryanda ince uç kullanmışlar ve ağrısı olmamış
Vay be peki normal doğumda
Dediğim epidural için normalde de artik epidural yapılıyor
Teşekkür ederim kızlar
Normal doğumlarınız zor mu geçti neden istemiyorsunuz
Ben epiduralli normal doğum yaptım ne takarken ned ecikartırken nede sonrasında hiçbir sorun yaşamadım ama sadece benim ağrı eşiğim düşük oldugu için pek konusulduöu kadar ağrsız olmadı yine dayanamiyodum ama yinede katlana bilir oluyo insan
Epiduralli olan herkes memnun bende öyle yaptırmayı düşünüyorum hatta doğum vlogları izlediğimde herkes epidural istiyor vi YouTube videsunda kadın epidural benim rahmimi açtı açılmam birden yükseldi dedi eltimde diyor ki iğne yapılan yer çok ağrıyo bi süre de ayakları hissetmeyince hemen ayağı kalkamıyosun ve ıkınıp ıkınmadığını doğum anında anlamıyosun dedi his kaybı olduğu için
Benim de ilk doğumum epidural anestezi ile oldu sezeryan olmuştum his kaybı geçince nefes darlığı yaşadım aşırı derecede akciğerlerimde ağrı ve daralma hissettim ağrı kesici iğnelerle hafifliyordu neyden kaynaklı oldu onu da bilmiyorumbu doğumumda doktorla konuşurum oyle bir şey tekrar etmeyecekse tekrardan epidural anestezi ile olmayı tercih edecegim büyük ihtimal çünkü o anı uyanıkken yaşamayi istiyorum
Alakası yok onun ,bana yapılan iğne tüy inceliğindeydi ama bel ağrısı yaşıyorum
(Sezeryan epidural oldum)
İğneyi yapan sağlık çalışanı söylemiş herkesin bünyesi aynı olmaz