Ense kalınlığı

Ense kalınlığı kaçıncı haftaya kadar 3 mm olmalı

3 Beğeni
  • 11-13+6 haftalar arası: 2.5-3.5 mm
  • 14-15+6 haftalar arası: 2.6-3.8 mm
  • 16-17+6 haftalar arası: 2.7-4.0 mm
  • 18-20+6 haftalar arası: 2.8-4.2 mm
2 Beğeni

16 haftaliğız ense kalınlığı 2.9 normal o zaman dimi

1 Beğeni

Evet buna göre normal olmalı. Ama doktoruna sorabilirsin yinede.

3 Beğeni

Doktorum normal olduğunu söyledi teşekkür ederim

3 Beğeni

Doktorunuz da normal demiş korkmayın inşallah sağlıkli güzel bir bebişiniz olacak :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Teşekkür ederim Cansu hanım sağolun

2 Beğeni

Admin merhaba bu paylaştığın yazıya göre 21.haftada 3.8 normal oluyor değil mi?

Evet canım normal gözüküyor

Çok teşekkür ediyorum :smiling_face_with_three_hearts:

O haftalrda benim bebegimin ense kalinligi 8mm cikti . Karindan sivi aldirdim ve sonuc temiz cikti ama yinede merak ediyom bi hasar kaldi .i var mi yok mu son18 gun kaldi doguma gercekten cook zor bir durum . Acaba ile yasamak rabbim saglikli bir sekilde kucagimza almayi nasip etsin :pray::smiling_face_with_three_hearts:

Ben dün detaylıya girdim her şey normal dedi aslında bakan doktor ama bugün kağıdı incelediğimde sanki fazla gibi gelmişti yazılan değer. İnternete baktım önce aslında bakmamam gerektiğini biliyorum ama işte insan alıkoyamıyor kendini orda da çoğunlukta net bir bilgi yoktu olanda da yüksek bi değer olduğu yazıyordu en iyisi dedim uygulamadaki hanımlara sorayım en iyi yaşayan bilir çünkü şükür ki bu paylaşıma denk geldim içim rahatladı tabi önce Allah’ın takdiri ama insanın ihtiyacı oluyor güzel şeyler duymaya :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Şükür sizde de sorun çıkmamış çok sevindim inşallah sağlıcakla ve kolaylıkla kucağınıza alırsınız :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

1 Beğeni

Ayn ben de cok uzulmustum bnm bebekte 4 mm fln deselerdi bn karindan sivi bile aldirmazdim temiz cikti ama hala diyom acaba nasil saglikli mi ister istemez tedirginlik var 19 gun sonra gorecegim . Rabbim buyuktur her anne baba ister bebeginin saglikli olmasini benim de ilk gebeligim bende cok isterim saglikli bir bebek dunyaya getirmek insAllh da saglikli bir kizim olacak ben buna kendimi inandiriyorum sizde korkman kotu dusunup gebeliginizi zehir etmen . Allah taktir etiyse dunyaya geldikten sonra da olur bir trafik kazasi yada farkli bir kaza bunu hic kimse bilemez o yuzden icinizi rahat tutun ki bebeginiz etkilenmesin :smiling_face_with_three_hearts::pray:

İçim çok ferah, bana olmaz çocuğun dediler Rabbime inandım o bilir sadece dedim, dua ettim, hayırlı vakitte nasip etti​:palms_up_together:t2: şimdi de her kafadan ayrı ses çıkıyor ama ben yine Rabbime inanıp güveniyorum O en doğrusunu bilir :smiling_face_with_three_hearts: herkesin bebişleri sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin canim amin​:pray::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together::blush: