Enfeksiyon

Sanırım enfeksiyon yaşıyorum sarı bir akıntı ve idrar sonrası hafif yanma var bunu için aile hekimine gitsem yeterli olur mu doktora mi gideyim yada çok ciddi mi acile mi gideyim kararsız kaldım yaşayan var mı yardımcı olur musunuz :pensive::pensive:

2 Beğeni

Kendi doktorunuza gidin bence ona uygun ilaç vericektir yoğunluğuna göre verir gebelikte idrar yollari enfeksiyonu sık rastlanan bir durum korkmani gerektiricek bişey olmaz canim geçmiş olsun

1 Beğeni

Ay elhamdülillah sevindim tamam o zaman kendi doktoruma gideyim teşekkür ederim :blue_heart:

1 Beğeni

Bol su iç ve ayaklarini mutlaka sicak tut her zamn ayak üşütmesinden çok kaynakli enfeksiyon

1 Beğeni

Aaa tamam hemen patik giyiyorum çok sağol canım ya :rose::heart:

1 Beğeni

Ne demek canim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İçimi rahatlattın resmen :face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bence kendi doktorunuza gözükün aile hekimliği bu tür şeylere bakmıyor branş farklı olduğu için

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim yarın gidicem doktoruma bakalım inşeAllah ne diyecek :innocent:

1 Beğeni

Bende de ayni problem hamile kaldigimdan beri devam ediyor ilac icmeme ragmen sikayetim gecmemisti bugun idrar verdim bu sefer temiz cikti ama baska bir tahlil daha yaptirdi onun sonucuna gore ilac tedavisi devam edecek. O yuzden sizde cok fazla beklemeden randevu alip doktorunuza danisin bol bol su icmeyi ve ayaklarinizi sicak tutmayi ihmal etmeyin :face_holding_back_tears: cok gecmis olsun.

1 Beğeni

Yiaa çok geçmiş olsun size de doktoruma randuvu yok ama bakalım bugün hastaneye gidicem ne diycekler marul gibi geziyorum evde kat kat​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Karin bolgenizi asiri sicak tutmayin yine de :face_with_hand_over_mouth: inşallah guzel haberler alirsiniz hamilelikte enfeksiyon sık sık oluyormus :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Canım geçmiş olsun kendi doktoruna gitmeni tavsiye ederim 1 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu bende yaşadım ve gerçekten ilerlerse kötü bir durum benimki ilerlediği için baya antibiyotik ve serum takıldım 1 hafta içinde düzeldi çok şükür bol su icmen lazım ayaklarını sıcak tut sağlıklı beslen doktoruna danış gerekirse antibiyotik yazar düzelirsin inşallah :pray:

3 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::rose:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :blue_heart: tamam inşeAllah gidicem bakalım ne diyecek doktor :smiling_face_with_tear: Sana da çok geçmiş olsun tekrarı olmaz inseAllah :innocent::palms_up_together:

1 Beğeni

@Sümeyyee rica ederim canım benim :heart: Ama hamilelik boyunca olabilme ihtimali varmış işte biz kendimize iyi bakmamız lazım sıcak tutmamız gerekiyor bol su iyi ve sağlıklı beslenmemiz gerek bebislerimiz için :pray::pray: Aksatma doktoruna git bir an önce randevu yoksa sabah erken gidip sıra alabilirsin bende genelde öyle yapıyorum :smiling_face:

3 Beğeni

Rica ederim cok gecmis olsun :kissing_heart:🩷

2 Beğeni

Hastaneye gittim kalabalıkti çok ama bakmadılar aile hekimine geldim oda daha çok küçük sen doktoruna git kızım dedi yarın sabah erken gidicem bakalım inşeAllah bakarlar hem yoruldum hem üzüldüm :smiling_face_with_tear:

Teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Desteğin için teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni