En tuhaf aşerme anınız ne oldu?

Ben Gaziantep’ten dönerken havaalanında Antep fıstığı aşermiştim, eşimden Antep fıstığı istemiştim. Tekirdağ’dan beni almaya gelirken Antep fıstığı almıştı. Yol boyunca fıstık yemiştim​:joy:Arkadaşlarımız hala alay ediyor benimle, gelirken senin bize getirmen gerekiyordu, biz sana getirdik diye​:face_with_hand_over_mouth:

Bayramda da Balıkesir’e giderken Ezine’den geçiyorduk, nereye baksam Ezine yazıyordu. Ezine Anadolu Lisesi, Ezine bilmem nesi​:joy: gece gece canım deli gibi ekmek arası beyaz peynir istemişti​:joy:

Kızlar sizin var mı anlatacağınız tuhaf aşerme anılarınız? :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Tuhaf değilde,telafonu ne zaman elime alarsam wp,inst,youtube vs girdiğimde karşıma hep farklı farklı yemekler çıkıyor.:joy: Fast food zararlı diye hepde öyle şeyler çıkıyor.:sweat_smile:

1 Beğeni

Kışın gununde karpuz ve kiraz istemişdim yoktu :rofl:yiyememiştim.
Mevsimi geldiginde yedim.

1 Beğeni

Evet ya insta keşfeti bir bataklık resmen :joy: bir de masterchef izlememek gerek, tecrübe ile sabit​:joy::joy:

Neyse ki hamileliğiniz yaza denk gelmiş de yiyebilmişsiniz, yaz meyvelerinin yeri başka​:yum:

Ben mevsimi değilken kavun aşermistim. Normalde eşler arar bulur getirir. Ben kendim kavun aramıştım.

1 Beğeni

ben boya kokusuna bayılıyorum canım boya çekmişti resmen :rofl::rofl: komşumuz evini boyatıyordu onun kokusunu almak için hep o taraftan geçerdim​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Valla benim eşim de aşerdim dye kalkıp gidip almıyor​:joy: yarın markete çıkarsın, sipariş verirsin ya da gelirken alırım önerileriyle bana geliyor :joy:

1 Beğeni

Aaa demir, toprak duymuştum da boya kokusunu aşerme ilk defa duydum​:face_with_hand_over_mouth: normalde de sever miydiniz boya kokusunu?

1 Beğeni

Benimki normaldi ya canım istedim eşime söylerdim gider alırdı :rofl: çok zorlamadım onu en çok yaprak sarma asermistim hicbiryerde yaprak yok marketten aldirmistim hazır

2 Beğeni

evet severim ben de duymuştum , ama eskiden kokusunu severdim hamileyken kokusu kendi dahil yemek istedim bir anlık kendimi zor tutmuştum​:grin::joy::joy:

1 Beğeni

Bu tarz şeyleri ben de hep internetten sipariş veriyorum​:joy: allahtan şu yemek, market uygulamaları çıktı da neyi aşersek kendi işimizi kendimiz görüyoruz​:joy::joy:

1 Beğeni

Hahahahaha iyi ki tutmuşsunuz aman aman​:joy: bebeğin odasını boyamayı yanlış anlamayalım amniyon sıvısını boyamayalım :joy::joy:

1 Beğeni

Evet ama hamileylen aşerdigin zaman yemek daha başka oluyor.ben yiyememiştim diye cok canim cekiyordu.
4 ay sonra yiye bildim.
Kirazı,karpuzu daha yeni yeni yiyorum :rofl:

1 Beğeni

Neyse ki yaza yetişmiş hamileliğiniz​:joy: ya ilkbaharda bitiyor olsaydı:joy:

Dusunemiyorum bile :joy:
Dusuncesi bile korkunc benim icin :scream:

O zaman da sera arayıp bulurdu eşiniz​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Benimki de çok garip hastamızın biri tansiyonum yükseliyor diye limon yiyordu yattığı yerden o limon öyle koktu ki bana elinden alıp yiyesim gelmişti :sweat_smile: neyseki dolabimizda limon vardı hemen orda 1 tane limonu hiç yüzüm eksimeden yedim resmen​:sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Yaaa hahahah​:joy: ver biraz da ben yiyeyim diyip elinden alsaydınız​:joy:

2 Beğeni

İlk gebeliğimde bir akşam arkadaşlara oturmaya gitmiştik. Dönüşte gecenin 1 inde eve dönerken canım birden beyaz çikolata çekmişti. Ve petrol petrol dolaşıp OPET’te bulmuştu eşim. Bir kutu almıştı. Ve ben sadece bir ısırık alıp ‘Geçti’ demiştim. Adam kalp krizi geçirecekti :joy::joy::joy::joy: Bu gebeliğimde de incir aşerdim zamanı değilken. Kurusunu bulabilmiştik :joy::joy:

3 Beğeni