Ben Gaziantep’ten dönerken havaalanında Antep fıstığı aşermiştim, eşimden Antep fıstığı istemiştim. Tekirdağ’dan beni almaya gelirken Antep fıstığı almıştı. Yol boyunca fıstık yemiştimArkadaşlarımız hala alay ediyor benimle, gelirken senin bize getirmen gerekiyordu, biz sana getirdik diye
Bayramda da Balıkesir’e giderken Ezine’den geçiyorduk, nereye baksam Ezine yazıyordu. Ezine Anadolu Lisesi, Ezine bilmem nesi gece gece canım deli gibi ekmek arası beyaz peynir istemişti
Kızlar sizin var mı anlatacağınız tuhaf aşerme anılarınız?
Tuhaf değilde,telafonu ne zaman elime alarsam wp,inst,youtube vs girdiğimde karşıma hep farklı farklı yemekler çıkıyor. Fast food zararlı diye hepde öyle şeyler çıkıyor.
Benimki normaldi ya canım istedim eşime söylerdim gider alırdı çok zorlamadım onu en çok yaprak sarma asermistim hicbiryerde yaprak yok marketten aldirmistim hazır
Bu tarz şeyleri ben de hep internetten sipariş veriyorum allahtan şu yemek, market uygulamaları çıktı da neyi aşersek kendi işimizi kendimiz görüyoruz
Evet ama hamileylen aşerdigin zaman yemek daha başka oluyor.ben yiyememiştim diye cok canim cekiyordu.
4 ay sonra yiye bildim.
Kirazı,karpuzu daha yeni yeni yiyorum
Benimki de çok garip hastamızın biri tansiyonum yükseliyor diye limon yiyordu yattığı yerden o limon öyle koktu ki bana elinden alıp yiyesim gelmişti neyseki dolabimizda limon vardı hemen orda 1 tane limonu hiç yüzüm eksimeden yedim resmen
İlk gebeliğimde bir akşam arkadaşlara oturmaya gitmiştik. Dönüşte gecenin 1 inde eve dönerken canım birden beyaz çikolata çekmişti. Ve petrol petrol dolaşıp OPET’te bulmuştu eşim. Bir kutu almıştı. Ve ben sadece bir ısırık alıp ‘Geçti’ demiştim. Adam kalp krizi geçirecekti Bu gebeliğimde de incir aşerdim zamanı değilken. Kurusunu bulabilmiştik