Herkese hayırlı akşamlar Kızım şükür 1 haftalik oldu. Ama şu son 2 gündür neredeyse yarim saatte bir emziriyorum ve fazla uyumuyor.Sürekli emmek ve göğsümde uyumak istiyor. Acaba sütüm mü az? Anlayamıyorum. Süt olması icin besinler tüketiyorum ama belirli araliķlarda. Tecrübesi olan anneler cevap verirse çok sevinirim…
Şu an memede uyuması, hemen uyanması çok normal. Güvenli bağlanma kurmaya çalışıyor annesi. Sütüm az diye düşünme sen. Çabuk yorulur şimdi onun çenesi
Sütün varsa doymama ihtimali yok çünki onun miydesi şu an çok az tutuyor.Ama emdikcede göre bilirsin sütün ağzına gidip gitmediğini.Ben emerken sesinden anlıyorum o akışı duyuyorum yani
Doyup doymadığın anlamak için Bez sayısını takip et, 4 bez degişirsen günde demekki doyuyor. Ben de ilk başlarda acaba doymuyormu diyordum. @Cansu dan ögrendim burda ,öyle yapınca içim rahatladı,doyduğunu anladım ,sadece güven sürecindeymiş bebişim annesinin kucağında uyumak istiyormuş @Papatya1 Ama şimdi sütüm yok kadar ,çoğunlukla mama veriyorum ara sıra meme
Bez sayısı kaç?
Banamı sordun? Canım
Papatya hanıma sordum