Selam kızlar Emzirirken en çok nelere dikkat etmeliyiz ? Ben dikkat ettiklerimi yazayım eksik var mı bir bakın bakalım yada. Soğuk tüketmiyorum hiç bişeyi. Baharatlardan kimyon kullanıyorum artık yemeklere. Gazlı içecek zaten içmezdim, soda da içmiyorum artık. ( Bir kere içtim acısı fena çıktı, soğuk da değildi) çikolata, paketli olan herşey ( nadiren kaçamaklar oluyor, bir kaşık çikolata gibi ) mesela bugün canım Magnum çekiyo çok, yesem bişey olur mu korkumdan yiyemiyorum Yesem bişey olur mu? Bide siz cevap verin Sizin aklınıza gelen, benim anladığım bir konu var mı bide onu deyiverin hele Öptüm, teşekkür ederim şimdiden
Magnum yiyebilirsin gönül rahatlığıyla Sürekli olarak soğuk şeyler tüketmemek gerekiyor. Onun dışında elbette soğuk şeyler de yiyebilirsin, sadece dediğim gibi sürekli olmamalı. Kimyon kullanman gayet iyi Bolca yeşillik, özellikle dereotu tüketmeye özen göster. Dereotu kadar süt yapan bir yeşillik yok Çok acı ve ekşi şeyler tüketmemeye çalış. Bunlar dışında normal beslenebilirsin
Aa bak dereotunu unuttum bı küçük demet yiyorum kahvaltılarda Hatta bugün öyle bir sabahı ki yiyeceğim herşeyi bir tabak içinde hazırladım yiyeceğim büyüklükte doğrayıp ( domates, salatalık, dereotu, yeşil zeytin, haşlanmış yumurta, az tuz ve zeytinyağı) o şekilde tükettim Şimdi yazınca hoş görünmedi sanki ama lezzetliydi @NURAN Dondurmayı da sipariş ettim kocam beye
@Esma Harika bir kahvaltı tabağı bence Ohh yarasın dondurma
Bebek gelince herşeyden bir kâr çıkartıyorum ondan oldu Az efor, az bulaşık, az zaman @NURAN
Teşekkür ederim @Cansu