Emzirirken beslenme

Selam kızlar :rose: Emzirirken en çok nelere dikkat etmeliyiz ? Ben dikkat ettiklerimi yazayım eksik var mı bir bakın bakalım yada. Soğuk tüketmiyorum hiç bişeyi. Baharatlardan kimyon kullanıyorum artık yemeklere. Gazlı içecek zaten içmezdim, soda da içmiyorum artık. ( Bir kere içtim acısı fena çıktı, soğuk da değildi) çikolata, paketli olan herşey ( nadiren kaçamaklar oluyor, bir kaşık çikolata gibi ) mesela bugün canım Magnum çekiyo çok, yesem bişey olur mu korkumdan yiyemiyorum :neutral_face: Yesem bişey olur mu? Bide siz cevap verin :smiling_face_with_tear: Sizin aklınıza gelen, benim anladığım bir konu var mı bide onu deyiverin hele :hugs: Öptüm, teşekkür ederim şimdiden :heavy_heart_exclamation::rose:

2 Beğeni

Magnum yiyebilirsin gönül rahatlığıyla :grin: Sürekli olarak soğuk şeyler tüketmemek gerekiyor. Onun dışında elbette soğuk şeyler de yiyebilirsin, sadece dediğim gibi sürekli olmamalı. Kimyon kullanman gayet iyi :blush: Bolca yeşillik, özellikle dereotu tüketmeye özen göster. Dereotu kadar süt yapan bir yeşillik yok :joy: Çok acı ve ekşi şeyler tüketmemeye çalış. Bunlar dışında normal beslenebilirsin :blush:

2 Beğeni

Aa bak dereotunu unuttum bı küçük demet yiyorum kahvaltılarda :hugs: Hatta bugün öyle bir sabahı ki yiyeceğim herşeyi bir tabak içinde hazırladım yiyeceğim büyüklükte doğrayıp ( domates, salatalık, dereotu, yeşil zeytin, haşlanmış yumurta, az tuz ve zeytinyağı) o şekilde tükettim :sweat_smile: Şimdi yazınca hoş görünmedi sanki ama lezzetliydi :sweat_smile::sweat_smile: @NURAN Dondurmayı da sipariş ettim kocam beye :drooling_face::drooling_face:

2 Beğeni

@Esma Harika bir kahvaltı tabağı bence :blush: Ohh yarasın dondurma :joy:

2 Beğeni

Bebek gelince herşeyden bir kâr çıkartıyorum ondan oldu :sweat_smile::sweat_smile: Az efor, az bulaşık, az zaman :smiling_face_with_tear: @NURAN

2 Beğeni

Soğan sarımsak yazan yer gaz yaparmış

2 Beğeni

Teşekkür ederim :heavy_heart_exclamation: @Cansu

2 Beğeni