Emziren annelerin yemesi ve yememesi gerekenler nelerdir?

Merhaba arkadaşlar bir buçuk aylık bebeğim var sütüm yeterli olmadığı için mama vermek zorunda kalıyorum. Mama çok fazla gaz yapıyor. Sütümün artması için neler yemeliyim ? Bebeğe zarar veren veya gaz yapan besinler nelerdir ?

Açıkçası benim de sütüm yeterli değil. Beş buçuk aylık oldu kızım ne yaptıysam artmadı. Takviye vitamin aldım, bulgur, tahin, hurma, dereotlu bir ton şey yedim, litrelerce su içtim, uyudum…

Olmayınca olmuyor işte. Mamanızı değiştirebilirsiniz. Laktozsuz mamalar oluyor. Doktor reçete edebiliyor onları. İsterseniz onu konuşun doktorunuzla. Ya da sizi immünoloji birimine yönlendirsin. İmmünoloji doktoru daha doğru bir şekilde bilgilendirir.

Benim doktorum yediğim şeylerden bebeğe gaz geçmediğini savunuyor. Ben de her şeyden yedim bebeği ekstra etkileyen bir şey olmadı.

Bol bol helva ye , hurma … Süt yapıcı içeceklerde satılıyor

Birde sütünü sağmaya çalışabilirsin makinayla. O şekilde süt bezleri bebeğin çok süt istediğini düşünür ve daha fazla süt pompalar

Golden goat kullanıyorduk gaz yaptığı için bebelac gold aldık o daha çok gaz yaptı şimdi hipp organik combiotic kullanmay başladık

Sütüm artıyordu bebeğim akciğer enfeksiyonu sebebiyle yoğun bakımda kaldı o süre zarfında hep pompayla sağım yapıp götürdük hastaneye fakat çok üzüldüğüm için sütüm azaldı :pleading_face:

Alkolsüz Malt içecekleri var marketler de maltana markalı çok faydasını görürsün acayip süt yapıyor

1 Beğeni

Anladım canım :pensive:bunları yap inşallah çoğalır sütün tekrar

1 Beğeni

İnşallah :pray:t2: