Emziren anneler bakabilir mi

Kızlar merhaba ben 7 ay önce doğun yaptım. Mama kullanmadım 7 aydır aktif emziriyorum. Yalnız bir kaç gündür canımı bir şey aşırı sıkıyor göğüsümün biri diğerinden belirgin bir şekilde daha büyük. Ve büyük olan gögüsümden daha fazla süt geliyor diğerinden daha az. Yani bu görüntünün nasıl önüne geçebilirim düzelir mi yoksa böyle kalacak mı hep

Emzirme şekliniz nasıldı tek göğüs mü yoksa her iki göğüs mü

Her iki gögüs

Benimde bir göğsüm daha küçük diğeri daha büyüktür belirgin fark var ben her ikisindende emzirmeme rağmen küçük olandan hep daha az geldi artık neden bilmiyorum galiba küçük olandan pek iyi emmediği için öyle yani sorun yok canım benimde öyle yapacak birşey bulamadım iki çocuk büyüttüm şu an 3. Cü yolda :smiling_face:

Düzelmiyor yani böyle kalıyor :cry:

Yani bende emzirirken fark ettim ki bir göğsüm daha büyükmüş:grimacing: düzelmedi yani sütten kesince de değişmedi pek ama sen sürekli küçük olandan vermeye çalış ki onun içi de bolca süt dolsun

Bende aynı şekilde küçük olan göğsümü daha çok vermeye çalışıyorum ama o göğüsten de süt az geliyor maalesef önüne gecemiyoruz

Benim de aynı dışardan bakınca belli olmuyor ama hem bi göğsüm küçük hem de küçük olandan daha az süt geliyor. Ama o göğsüm hep küçüktü emzirdiğimden beri daha çok belirginleşti tabi.