merhaba iki haftadır ellerim uyusuyor karıncalanıor gece agrısından uyuyamıorm birşey kesemez hale geldim bunu yasayıp care bulan varmı aglıyorum artık agrıdan
Benimde öyle bir anda uyuşukluk gelıyor karıncalanıyor kaşıntı oluşuyor Gebelikte normal dedileer
Karpal tunel sendromu olusabiliyor gebelikte, gebelik sonrasi geciyormus. Benim gebelikten once de vardi simdi dogum yaptim bebegim 3 aylik olacak su an daha da ilerlemis olabilir
geçmiş olsun
Ellerinizi uzun şekilde tutun yani kivirmayin yatarken benimde bayadir oluyo sürekli uykudan uyandiriyo ama tek elime oluyo bu
bni de gece uyandırıyor bu agrı sag da daha cok oluyor bnmkı
Benimde sağ elim işte hamileliktendir ya
Benimde dilim dudagim karincalaniyor uyuşuyor sanki seker den mi. Bilmiyorum
Benimde sağ elimin parmak uçlarında karıncalanma oluyor 9 eylül doktora soracam bakalım ne dicek bıçağı uzun süre tutunca ağrıyor
Ben de hamileyken sürekli Ellerim kollarım uyuşuyor yani bulaşık yıkadım sırada Bulaşıklarımı bırakıp gidip oturuyordum o derece bir uyuşukluk oluyordu vücuduma karıncalanma geliyordu Başım dönüyordu benimki sadece Kansızlıktan olmuş Hatta doğum sırasında da kansızlık çok önemli bir grubu Buna dikkat etmenizi öneririm ben pek dikkat etmemiştim kan ilaçları falan vermişlerdi hamileyken hiç kullanmadım Keşke de kullansaymışım hatta doğumdan sonra 2 torba kan verildi Bana Tabii kanımda kolay bulunan bir kan değildi anonsla falan Kızılay’dan geldi Çünkü doğum sırasında çok fazla kan kaybedebiliyorsun