Merhaba
Emzirme destek sistemi hangi durumlarda kullanılmalı
Ev yapımı emzirme destek sistemi öneriniz var mı
Mama vermem gerekirse çay kaşığı ile vermek istiyorum
Benim bahsettiğim daha farklı, bebeği memeye alıştırmak için yapıyorlar
Bu sistem mama ile beslenecekse bile biberona alışıp memeyi reddetmesin diye mi ?
Bu sistemde amaç dediğiniz gibi memeyi reddetme durumu varsa bebeği memeye alıştırmak için kullanılıyor.
Anne sütü yetersizse mecbur mama kullanılabilir fakat sağılmış anne sütü varsa öncelik anne sütünde olmalı.
Eds aparat olarak biraz pahalı ama Eczaneden yenidoğan ng (nazogastrik sonda) alıyorlar. Daha uygun fiyatlı oluyor Bir ucunu anne sütüne diğer ucunu da memenın ucuna yapıştırıyorlar
Bebeğin üç emmede bir çekmesine izin verilmeli böylece bir gün eds ayrılmasi gerekirse aa bu hep bol bol geliyordu şimdi nerde demez
Çok fazla bir bilgim yok ama
Biberona alışmışsa ve anne memesi almakta zorlanıyorsa bu yöntem kullanılabilir
Teşekkür ederim açıklama için ah bu annelik ne farklı bir şey daha doğmadan her ihtimali düşünüyoruz bebeğimiz için
Bende boyle verenleri cok gordum
Evt gulum cok var.
Neler varmiw
İnşallah herkesin sütü bol olur da bebiş güzel güzel emer de böyle durumlara gerek kalmaz
Bende hep boyle yapanları gördüm.
Benim 8 aylıkken sütüm akmıştı mememden,12 sene öncesinden bahsediyorum. Ama şu an bi şey yok,yeni 8 ay doldu,pozitif düşünüyorum ve süt gelevek diye düşünüyorum. İlk oğlumda sütüm iyiydi 2.5 yaşına kadar emzirdim inşallah kızım da nasiplenir
Amin inşallah sonuna kadar emziririz