Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım E bebekten alışveriş yapipta sipariste sorun yasayan var mi. 16 gün once siparis olusturdum hala gelecek ve siparis yok. müşteri hizmetleri bile goremiyor siparisi. Herkese hayirli doğumlar dilerim.
Çok alışveriş yaptım ben ama yaşamadım öyle bir şey hiç
Ne güzel ya ilk alışverişim ama son olacak galiba artik gider magazasindan alirim. Tabi su siparis olayini halledebilirsem.
E bebekten çok fazla alışveriş yaptım bende hatta başka site üzerinden de yaptım alışverişi indirimli ürün almıştım defolu ürün geldi indiirimi bitmişti aradım müşteri hizmetlerini hemen hesabıma kupon tanımladılar aynı fiyattan almış oldum tekrar ürünü ben memnunum e bebekten
Biz park yatak aldık ellerinde olmadığı için başka bir ilden talep ettiler. Bize yanlışlıkla iki ürün geldi. Karttan tek ödeme yapıldı olarak görünüyor ve depo kontrolü yapıldığında depodan tek ürün çıktı olarak gördüler. Bizde ürünün birini sipariş veren şubeye teslim ettik. Bunun dışında başka bir sorun yaşanmadı
Magazasindan bende alisveris yaptim ama sorunum e bebek kendi uygulamasi urun yok siparis yok. Bakalim ne zaman duzelecek.