E Bebek İndirim Günleri

Hanımlar e bebekte indirim zamanlarını bilen var mı? Kuponlar vb. indirimler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim​:heart_eyes:

Hepsi buradada çok indirim oluyor e bebekte akşamları oluyor genelde şuanda var mı bir bakın mağaza fiyatından çok çok düşük fiyata her şey dün üçlü takımlar 100 TL ydi mesela.ben tüm kıyafetlerini ordan aldım.70 90tl ye sweatshirtler 150 ye alt üst takımlar bazılarinin kalıbı küçük oluyor yorumlara bakarak alın

1 Beğeni

Dün çoğu şeyde indirim vardı uygulamayı indirin telefonunuza bildirim atıyor zaten

1 Beğeni

Anne yanı beşiği almak istiyorum. Arkadaşım 1- 10 Şubat arası indirim olacağını söyledi. Takipte kalayım bende

Hepsi Buradayı hiç kullanmadım​:roll_eyes:

Elele madre anne yani park yatak besiği de araştırmanızı tavsiye ederim fiyat olarak da kalite olarak da çok güzel yorumları var e bebekle karşılaştırırsiniz şuan e bebekte beşiklerde falan indirim var

Devam ediyor mu bilmiyorum ama dün 2.ürüne %60 indirim vardı örnek veriyorum bebek arabası aldınız yanında anne yanı beşik %60 indirimli idi

Perşembeden pazara indirimleri oluyor haftalık

Evet görmüştüm. Ama daha önceden bebek arabasını almıştık. Farklı bir ürün alabilirim aslında

Takibe alırım​:heart_eyes:

Öneriniz için teşekkür ederim :cherry_blossom:

İndirimler devam ediyor bir bakın isterseniz şimdi

Yaa mutlaka bakın kendi sitesinden daha da uygun oluyor

Şuan baktım %60 indirim devam ediyor