Duygusal destek

1. Haftaya dayandım. Sancılarım revanşta. Çok stresliyim. Etrafımda duygusal destek olabilecek kimse yok. 3 gündür akşam üzeri şiddetli sancılarım oluyor, uzaninca geçiyor, ben öyle kivranirken eşim hicbirsey yapmadı. :cry: Üzüntüden daha da şiddetlendi ağrılarım…
3 Beğeni

:heart::blue_heart:

5 Beğeni

Erkeklerin çalışma mekanizması farklı sen söylemeden birşey yapmak akıllaeına gelmiyor bence dile getir

2 Beğeni

Bu konuyu açıkça konuşmalısın bence eşinle maalesef erkekler bizim gibi geniş kapsamlı düşünemiyor bu dönemde de fazlasıyla hassas oluyoruz malum esinden sana yardımcı olmasını örnegin sancı anında sırtına bi yastık koymasını yada belinize masaj yapmasını isteyebilirsiniz erkekler söylenmeden yapabilen varliklar degil dile getirmekte fayda var

1 Beğeni

Sağlıkla gelsin minik yavru :star_struck: doğumun az kalınca ben heyecanlandım :bouquet::partying_face:

3 Beğeni

Öyle maalesef. Ama söylemeden yapan erkeği de çok gördüm. İnsan öyle olsun istiyor sanirim

1 Beğeni

@afrikanın_gelini54 Çok doğru dedi. Erkeklere bir şeyi söylemezsen yapmıyorlar canım. Duygunu belirteceksin illaki. Beyin meselesi

1 Beğeni

Mesela yardıma ihtiyacım olduğunu söylediğim de sanki canını istemisim gibi tepkiler verebiliyor, o yüzden bende bişey istemek artık sanırım

1 Beğeni

İnşallah :blush: bende çok heyecanlıyım

1 Beğeni

Benim eşim duygumu dile getirince dalga geçen bı insan :pensive:

1 Beğeni

Çok üzüldüm :pleading_face:

O dalga geçince çok kırıldığınızı söylediniz mi ?

Erkeklerden duygusallık bekleyen çok üzülür. Hele ki doğumda beklerseniz yıllarca travmaniz olarak kalır. İlk dogumumda çok üzüldüm. İkincide dünyada eşim hiç yokmuş gibi davranıp doğum yaptım. Hiç de üzülmedim.

2 Beğeni

Benimde doğumuma son 11 gün kaldı sancılar pik yapmış durumda gece uyuyamıyorum asla ben yatakta dönerken eşim dün gece uyandı normal bunlar doğum yakın dedi döndü geri yattı zaten max destek bu erkeklerden ya rahatsızsan doktora gidelim yada normal bu derler :melting_face::melting_face:insan biraz destek bekliyo birde instagramda muhteşem videolar var onları görünce de insan hayal kırıklığı yaşıyo işte eşler hamile kadının beline masaj yapıyo birlikte ılık su desteği alıyorlar falan​:roll_eyes::roll_eyes: Dün bende çok kırıldım eşime normalse sen doğur dedim bende falan ama şimdi biraz düşününce @Dklc arkadaşımın dediği gibi çokta beklentiye girmemek lazımmış mutlu olmak için bende öyle yapacağım hayatımın en güzel günü evladıma kavuştuğum günü güzellikle hatırlatmak istiyorum çünkü:woman_shrugging:

1 Beğeni

Sorma eşimin işleri 1 haftadır yoğun Ömerle tek başıma ilgilenmek zorunda kaldım normalde yardım eder ama bende trip atıyorum işte çok bunaldım yoruldum. Uyutuyorum ya daha ne yapabilirim diyor sibir oluyorum. Ne demek başka ne yapayım? Bende sadece emzireyim o halde çocuk tek başına brnim sorumluluğum mu ? diyince neler yapabileceğimi söyle o zaman özür dilerim diyor tek tek saydım :rage:

1 Beğeni

Söylemedim

1 Beğeni

Umarım bende yapabilirim sizin gibi

1 Beğeni

Bir avazda dogurursunuz inşallah :palms_up_together: günümüz sizle aşağı yukarı aynı. Kim önce gelecek bakalım :heart_eyes:erkeklerin Gerçekten mekanizmaları çok farklı çalışıyo, farklı yaratıklar :smirk::smile_cat: arada sevgi olmasa çekilir dert değiller bence. Ben artık böyle düşünmeye başladım :see_no_evil:. Sadece benim başımda var sanıyordum böyle bir erkek :woman_facepalming:t2::see_no_evil:

2 Beğeni

Söyleyin ki ne hissettiğinizi bilsin