Bu gece acile gittim Beta değeri 35.93 çıktı. Ve eve gelince lavaboda pedimin üzerinde et gibi Bir parça vardı. Kalbim çok sızlıyor. Düşük mu yaptım. Ve Düşük yaptıysam bir daha ne zaman ilişkiye girebilirim
Kötü dusunmeyin hemen üzülmeyin düşük değildir belki kanamaniz olmuştur Dr a görünün tekrar o karar verir
Doktordan yeni geldim. Doktor söyledi zaten düşük yapıyorsunuz diye. Eve gelince de pedim de et parçası gibi birşey vardı. Kesesiyle düşmüş gibi. İnşaAllah sizin dediğiniz gibidir
çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin inşaallah
Çok geçmiş olsun Çok üzüldüm
Allah sabır versin inşallah
Çok geçmiş olsun 2 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım. Bende aynı anlattığın gibiydi ilki diğeri normal regl gibi oldum ama ikincisinde sabredemedim günüm gelmeden test yaptım sonrası tabi hayal kırıklığı. Test yapmasam normal regl oldum diyip üzülmeyecektim. Kendi kendine olan düşüklerde hemen deneme yapabilirsiniz demişti doktorum bana.önce beta nın sıfırlanmasını gebeliğin sonlanmasını bekliyor. 2 3 gün arayla beta vermiştim ilkinde zaten hızla düşüyor. Müdahale gerektiren düşüklerde 3ay falan bekleyin diyorlar. Üzülme lütfen sağlıksız gebeliği vücut kendiliğinden atıyor. Rabbim den umut kesilmez hayırlı zamanda, hayırlı evlat olsun inşallah
Amin inşaAllah, Allah razı Olsun.
Amin canım, Allah razı Olsun
Amin Canım ,Allah razı Olsun. Rabbim bana sa isteyen herkese se hayırlısıyla ve afiyetiyle evlat sahibi olmayı, kucağımıza almayı nasip etsin
Geçmiş olsun cnm . Benimde 56 dan 35 düştü. Pazartesiyi bekliyorum sıfırlanmasi için. Şuan adet görür gibi görüyorum üç gündür. Sizde de şuan öyle mi
Teşekkür ederim canım, size de geçmiş olsun. Evet bende Adet görür gibi görüyorum.
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin çok zor durum
Allah Razı Olsun evet gerçekten çok zor.