Düşük tehlikesi

Merhaba arkadaşlar bugün sabah kanamam oldu çok şükür ki bebeğim de bişey yok ama düşük tehlikesi var dedi 11+3 hamileyim düşük tehlikesi geçmesi için napmam gerekiyor bu tehlike geciyormu

2 Beğeni

Geçmiş olsun :pray:Bol bol dinlen ,mecbur kalmadıkça kalkmamaya çalış.

Benim kokulu akıntım vardı , doktorum fitil yazdı onu kullandım 2 gün kullandım kokulu akıntı bir daha gelmedi şükür.

Doktorun düşük riski için fitil fln yazmadımı?

1 Beğeni

Teşekkürler öncelikle ilaç verdi ama fitil değildi yumuşak ve küçük bir ilaç

1 Beğeni

Hamilelikte düşük riskini azaltmak için şu önerilere dikkat edebilirsiniz:

1. Sağlıklı Beslenme: Dengeli bir beslenme programı uygulayarak gerekli vitamin ve mineralleri alın.

2. Doktor Kontrolleri: Düzenli prenatal kontrolleri ve testlerle sağlıklı gebelik sürecini takip edin.

3. Sigara ve Alkol: Sigara içmeyin ve alkol tüketiminden kaçının, çünkü bunlar düşük riskini artırabilir.

4. Fiziksel Aktivite: Uygun düzeyde ve doktorunuzun onayıyla düzenli egzersiz yapın.

5. Stresten Kaçınma: Stresten mümkün olduğunca kaçının ve rahatlatıcı aktiviteleri günlük rutininize ekleyin.

6. İlaç Kullanımı: Doktorunuzun onayı olmadan ilaç kullanmaktan kaçının.

7. İyi Hijyen: Temizlik ve hijyen kurallarına dikkat ederek enfeksiyon riskini azaltın.

8. Sağlıklı Yaşam Tarzı: Sağlıklı uyku düzeni, düzenli su tüketimi ve güvenilir su kaynaklarına özen gösterin.

Unutmayın ki her gebelik farklıdır, bu nedenle bireysel durumunuzu doktorunuzla paylaşarak kişiselleştirilmiş öneriler alın.

4 Beğeni

Progestan fitil, progestan dex iğnesini, proluton depot ipme yazıyor genelde doktorlar bolca dinlenmek gerek bir de hiç iş yapmadan

3 Beğeni

Tek yapacağın şey dinlenme yat ayaklarını uzat bacakların altına yastık koy mümkün oldukça zora kalmadıkça ayaga kalkma yat bebeğin ve kendin için yap canım arkadaşım

4 Beğeni

Stres yapma öncelikle moralini iyi tut insan psikolojik olarak etkileniyor kendimden biliyorum beslenme dikkat et bir şekilde kafani dagit muzik dinle ( dinlen )duani eksik etme doktorun verdigi ilaclari kullan :hugs: asla moralini bozmamaya caliş

3 Beğeni

Bende maalesef aynı durumdayim ama ben araba ile ilgili küçük bir kaza yaşadım 15+3 haftalık hamileyim 3 gün hastanede yatırılıp salgın nedeni ile taburcu edildim bebeğimin yanında küçük bir kanama görüldü olayın etkisi yüzünden bendikkat ettikçe emildigini belirtti guvenedemedim özele gittim özel bunları dedi emiliyor ama çarşı pazar iş tutma yürüyüş çok ayakta durma kan sulandiran şeyler kullanma dedi çok ağır hareket et dedi kontrol altına alınmış iken bir aksilik olmasın dedi progestani 5 sabah 5 akşam günde 10 tane kullanıyorum :pensive: her şey normal devam ederken arabada geçirdiğim sarsıntı küçücük şey nelere sebep oldu ben size dua ederim hepinize ediyorum sizden ricam beni de dualarınıza katın yavrumu gerçekten çok bekledim çok göz yaşı döktüm bişey olacak diye çok korkuyorum bu süreç beni çok yipratsa da yeter ki bebeğim yaşasın nolursun dualarınızı eksik etmeyin :palms_up_together:t2::heart:

5 Beğeni

Dualarim seninle sag salim kavusursun benimde kanamam var allah hemizin yardimcisi olsun​:expressionless:

2 Beğeni

Âmin Ecmâin korkma onlar geçiyor ben de 12. Haftada yaşadım ama geçti hicde bir şey olmadı bu kanama elde olmayan sebepten dolayı kırmızımsı idi sen korkma geçiyor kendini üzme

2 Beğeni

İnsallah canim​:heart::rose: ikinci hamilelik benim ilkte boyle seyler yasamadim

2 Beğeni

İnşallah biran önce duzelirsin

1 Beğeni

Teşekkürler :rose:

1 Beğeni

İnşallah geçer biran önce bir baş ağrısı ve bel ağrısı düşük tehlikesine yol açtı

1 Beğeni

Âmin Ecmâin Allah razı olsun :heart: Rabbim hepimize yardım etsin sagliklica kucagimiza allalim yavrularimizi