Düşük tehlikesi ne zaman geçer?

Kızlar 19+1 gebeyim. Hala ev işi vs yaparken içimde bir korku oluyor. Eğilip kalkarken özellikle bu düşünceyi atamıyorum. Ayrıca efsane belim ağrıyor. Benim gibi olan var mı ?

Bel agrisi normal bendede oluyor 16+3 deyim fakat dusuk tehlikesi 15 haftaliktan sonra %5 oranina dusuyor yinede sen her odayi temizlerken 10 dk arayla temizle supur uzan sonra devam et bi anda yuklenme kendine sonra heryerin tutulur kalcalarinda dahil gecen benim oyle oldu kasik agrin yoksa bisey olmaz bel agrisida dinlenince geciyorsa sikinti yoktur ama her odayi temizlerken yada is yaparken 10 dk dinlen ara ara

Kasık ağrım yok da bel ağrısı çok erken başladı ve hala devam ediyor böyle de gidecek gibi. İş yapmaktan soğudum da yapmadan da olmuyor ya

Benimde olur hepte oldu icin rahat edecekse doktora sor yinede yani bel agrisi normal bence cokmu asiri oluyor boyle asiri yani cok

Benim gebeligin basindan beri hep vardi yine var dusuk riskimde vardi benim sukur iyiyim

Benimde düşük riskim vardı çok kanamam vs oldu hep dikkat ettim e geldik bu haftaya hala belim ağrıyor 6. Haftadan beri var bel ağrısı geçmedi hiç