“Düşük sonrası tekrar hamileyim, aynı haftalarda olanlar burada mı? 🤍”

Şimdi ben keseyi gormeye giderken cnm doktor bana dedi beş haftaliksin uygulamada son adet tarihine gore alti haftaliktim dedim demek bir hafta geriden geliyor ozaman çünkü doktorun dedigi hafta ile uygulamadaki uyuşmadi

Merhaba tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah :cherry_blossom: bende 8+4 te kalp durması sonucu kaybetmiştim şuan tekrar hamileyim 12+2 :face_holding_back_tears: evet bu belirtileri yaşadım ağır şekilde ilerleyen dönemlerde 9 10. Hafta itibariyle 3 gün belirtileriniz gidip gelebilir azalma yaşarsanız panik yapmayın gayet normal. Bel ağrısı aşerme mide bulantısı yoğunlukta yaşadım. Akıntı o şekilde normal zaten bende de arada sarı arada beyaz kokusuz geliyordu şuan biraz azaldı gibi. Bende elenatal 2 , d ve b 12 ve ecoprin kullanıyorum. Umarım bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız :cherry_blossom::two_hearts:

Canıım tekrar bu duyguyu tatman çok mutlu edici. Bende daha önce bi düşük yaşadım ve şimdi 6+4’üm. Diğer hamileliğimde mutlu bi ceylan gibi sekiyodum ordan oraya gezmeler tozmalar :sweat_smile: ama bunda yatağa yapışığım. Bulantıdan ağzıma lokma koyamıyorum her şeyden aşırı tiksiniyorum yemek yemeyi o kadar özlüyorum ki. 1 haftadır bulantı çekiyorum günde 2 bulantı ilacı almama rağmen midem ağzımda aşırı kötüyüm yemek yiyemediğim için inanılmaz halsizliğimde var. İştahlanman ve bulantının olmaması harika bi mucize şükretmelisiin :smiling_face_with_tear: Benimde 5+1de kese göründü 6+1de de kalp atışı duyuldu çok şükür bakalım sağlıkla mutlulukla hamişlik sürecini tamamlamak nasip olsun hepimizee. Sağlıkla kolaylıkla bebişlerimize kavuşalıım :white_heart::white_heart:

A bu arada sarı akıntı bende de mevcut idrar testi yaptırmadım sizlerde enfeksiyon çıkmamasına sevindim umarım bendekide enfeksiyon değildir

Benim de son adet tarihim 15 Nisan. Önceki gebeliğimde kalbi durmuştu hemen hemen aynı haftalardayız :cherry_blossom: kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben pıhtı sorunu tespit edildi sizde var mı kullanan. Ek olarak folik asit ve geceleri progestan alıyorum cuma günü kontrolüm var umarım hepimizin süreci çok sağlıklı ilerler​:folded_hands:

1 Like

çok geçmiş olsun, seni okurken resmen kendimi gördüm :cry::growing_heart: O ilk hamilelik enerjisi bende de yok bu sefer, resmen yatakla bütünleştim Günde iki ilaçla bile rahatlamaman çok üzücü ya… İnşallah biraz hafifler canım, vücudun alıştıkça belki toparlar.

Kalp atışını duyman içime su serpti resmen, ne büyük bir mucize… :beating_heart: Peki canım o kalp atışını vajinal ultrasonda mı duydun, yoksa karından mı baktılar? Benim de kontrole az kaldı, heyecandan içim içimi yiyor :pleading_face:

Sarı akıntı bende de vardı bu aralar, görünce içim cız etti… Umarım ikimizde de enfeksiyon falan yoktur da normal gebelik akıntısıdır :folded_hands:t3: Hadi inşallah sağlıkla, huzurla geçer bu dönem de, bebişlerimize sarılacağımız o gün gelsin :two_hearts: Hepimize kolaylıklar

geçmiş olsun, önceki gebeliğinde yaşadığın kaybı okuyunca içim cız etti :pensive_face::broken_heart: Bu süreç gerçekten çok hassas, ama inşallah bu defa her şey yolunda gidecek, kalbimizde kocaman bir umut taşıyoruz hepimiz :folded_hands:t3::growing_heart:

Benim de son adet tarihim 20 Nisan, neredeyse aynı haftalardayız :cherry_blossom: Ben de folik asit ve progestan kullanıyorum ama kan sulandırıcı iğneye başlamadım. Pıhtılaşma testini sen daha önce mi yaptırmıştın canım? Nerede ve nasıl yaptırılıyor acaba, devlet hastanesinde mi bakılıyor yoksa özel mi? Bende de bazen içimden acaba var mı diye bir endişe geçiyor açıkçası…

Cuma günkü kontrolünde inşallah en güzel haberleri alırsın canım, kalp atışı, gelişimi hepsi yerli yerinde olsun :palms_up_together:t3: Hepimize sağlıkla, huzurla, bebişlerimize kavuşmak nasip olsun :two_hearts:

Karın ultrasonunda kalp atışı görüldü ama doktor dinletmedi. 4 gün sonra tekrar acile gittiğimde (bulantı ve kabızlık) vajinal ultrasonlada kalp atışını dinletti. Beni çok zorluyo umarım çabucak geçer ve kolaylaşır Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun :pleading_face: Umarım sizinde kontrolünüz güzel geçer o minik kalp atışını duyup mutluluktan coşarsınız :melting_face: Hamileliğiniz kolaylıkla mutlulukla geçsin herkese tek dileğim bu :smiling_face_with_tear::white_heart::white_heart:

Amin çok teşekkür ederim şimdi ne durumdasınız

Bende düşük yaptım gebelik düşünüyorum ama hala olmadı 8 ay geçti ne yapabilirim rahimde enfeksiyon vs varsa evde nasıl geçirebilirim taktik versenizz

Başlığı görünce yazmak istedim kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım 3 ay korundum korunma bittikten sonra hemen hamile kaldım 29 haftalığım şu an umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız

Çok geçmiş olsun düşük yapmış olarak bence kadınların d 3 vitamin ve folik asit ve takviyeler alması şart bende takviyelerimi alıp tekrar deneyeceğim instgramda mfk diye bir doktor var duydunuz mu eş paketleri var kaç yaşında tüp bebek sonrası doğal hamile kalanlar var bende ilkkinde öyle hamile kalmıştım doğurdum tekrardan deneyeceğim