“Düşük sonrası tekrar hamileyim, aynı haftalarda olanlar burada mı? 🤍”

Merhaba kızlar :blossom:

20 Nisan son adet tarihim, şu an 7+0 günlük gebeyim inşallah :folded_hands:

Duphaston, magnezyum ve folik asit kullanıyorum. Şu an kanamam yok ama bazen sarı akıntım oluyor (kokusuz-kaşıntısız).

Bir kez düşük yaşamıştım o yüzden bu gebelikte her belirti beni biraz endişelendiriyor.

Sizin bu haftalarda yaşadığınız belirtiler nelerdi?

İştah artışı, bel ağrısı, sarı akıntı yaşayan var mı?

Cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim :two_hearts:

Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin :dove:

1 Beğeni

Sağlıkla kucağına al canım bende düşük sonrası hamileyim hemde regl olmadan büzde yaklaşık 5 haftalığız ve şiddetli mide bulantısı halsizlik aşırı akıntı ile devam ediyoruz

Ne mutlu size sağlıkla ilerlesin inşallah bende yenı düşük yaptım sıfırlanmasını bekliyorum ama 2 ay dinleneyim toparlanayım dedım çok yıprandım sanki

Cnm tam ayni haftadayiz benimde son adet 19 nisandi arada sarı akintim oluyor bel ağrim oluyor ama iştah artışı yok zorda olsa yiyom ben henuz bebegi gormeye gitmedim bu cuma ya da pazartesi giderim çok düsünuyor insan bu sureçte ruh halide değisiyor acabalarla doluyum insllh guzel olur hersey bu arada ben magnezyum kullanmiyom doktor hiç demedi sadece folik asit aliyom acaba almam gerekiyor muydu bu aylarda

Canım benimm :cherry_blossom:

O zaman haftadaşız gerçekten, çok benzer gidiyor süreçlerimiz!

Benim de sarı akıntım var, bel ağrım uzun süre ayakta kalınca oluyor ama iştahım resmen açıldı, elim sürekli bir şeylere gidiyor :see_no_evil_monkey:

İnan dediğin gibi ruh hâli karmakarışık, bir gün mutlu bir gün endişeli oluyorum ben de.

Ben geçen hafta kontrole gittim, keseyi gördük çok şükür :dove: Bu hafta içi bir daha gideceğim, inşallah kalp atışını da duyarız.

Doktorum bana magnezyum da verdi, kasık-bel ağrısı ve gece krampları içinmiş, ama herkese rutin vermiyor sanırım.

Sen de ilk kontrolde mutlaka sor bence, belki gerek görürse başlatır.

Dualarım seninle canım, inşallah içimizi rahatlatacak güzel haberler alırız :light_blue_heart:

Canım benim :cherry_blossom:

Ne güzel yazmışsın… Hem geçmişi yaşamış biri olarak, hem de şimdi yeniden bu mucizeyi yaşıyor olman çok güçlü bir şey gerçekten.

Benim de önceki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, o yüzden bu süreçte her belirtiyi ayrı ayrı takip ediyorum, bazen de fazlaca endişeleniyorum açıkçası.

Şu an yaklaşık 7. haftamdayım, halsizlik ve iştah artışı var ama mide bulantısı henüz başlamadı. Akıntı bende de var, sarı renkte ve kokusuz, umarım normaldir.

Seninle aynı dönemlerde olmak bana iyi geldi. Allah ikimize de sağlıkla, güzel haberlerle ilerlemeyi nasip etsin inşallah :blue_heart:

Dualarımda varsın, sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi :palms_up_together:t2::sparkles:

1 Beğeni

Canım benim…

Öncelikle yüreğine sabır, bedenine şifa diliyorum.

Düşük yaşamak gerçekten çok yıpratıcı, hem fiziksel hem de ruhsal olarak insanı derinden etkiliyor.

İki ay dinlenme kararın bence çok yerinde… Hem toparlanmak, hem de kendini yeniden güçlü hissetmek için zaman çok kıymetli.

Senin için dualardayım, inşallah Rabbim en güzel zamanda en hayırlı şekilde nasip eder.

Kalbinin yorgunluğu hafiflesin, içini umutla dolduracak güzel haberler alırsın inşallah :dove:

Unutma, yalnız değilsin. Biz buradayız :blue_heart:

1 Beğeni

Aynen cnm şu bel ağrisi için derim yazsin ayni şekil çok ayakta kalsam yurusem belim felç oluyor resmen sarı akinti da oluyor hatta acaba enfeksiyon mu deyip idrar tahlilide verdim temiz çıktı galiba hormondan olabilir cnm bende 30 mayista gittim keseyi gordum cnm yedi buçuk milim dedi iki hafta sonra gel bebek ve kalp atışı için cnm umarim insllh rabbim sağlıkla mutlulukla gormeyi hepimize nasip etsim insllh inan bu bel ağrisi arada kasik ağrisi olmasa hamile oldugumu bile anlamıyorum bu durumda arada tedirgin ediyor cnm iştah konusuna gelirse çok yok aslinda iştahim cnm bu arada aklima gelmişken soyliyim sen gebeliğini öğrenmeden önce veya sonra hiç yerleşme kanaması tarzi birsey yaşadın mi birde senin kese kaç milimdi gorunce

Canım benim biz gerçekten aynıyız ya :pink_heart:

Benim de uzun süre ayakta kalınca belim resmen kilitleniyor, oturup dinlenmeden geçmiyor. Sarı akıntı bende de var, bende de idrar tahlili temiz çıktı. Doktorum hormon kaynaklı olabilir dedi, enfeksiyon değilse endişe etme demişti.

Ben de 30 Mayıs’ta gittim, keseyi gördük çok şükür :dove: Benim kese 8 mm civarındaydı, doktorum haftasına uygun dedi.

Şimdi kalp atışı için gün sayıyoruz, inşallah ikimiz de sağlıkla duyarız o sesi. Rabbim hepimize hayırlı güzel haberler nasip etsin :palms_up_together:t2:

İştahım biraz fazla bu aralar, midem bulanmasa da sürekli bir şeyler atıştırmak istiyorum :see_no_evil_monkey:

Yerleşme kanaması gibi bir şey yaşamadım bu gebelikte, sadece birkaç gün çok hafif pembemsi akıntım olmuştu, duphaston ve magnezyum vermişti kanama da hemen geçmişti.dişğk tehdidi var demişti

Sürekli tedirgin oluyorum ama bir yandan da dua edip Rabbime bırakıyorum. Canım biz birbirimize destek oldukça daha da güçlü hissedeceğiz. Vakit geldikçe haberleşelim mutlaka :cherry_blossom::light_blue_heart:

Canım çok teşekkür ederim duygulandım inan inşallah size yetişirim tecrubelerınızı bana da aktarırsınız tüm süreclerı her hamilelik farkli gecıyor sizinle güzel geçiyor iyi akşamlar :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Tmm cnm olur ayni haftada olmamiz çok iyi sevindim sen ne zaman kalp atışını duymaya gidecen ben bu cuma gideyim diyom insllh rabbim ikimizede gormeyi nasip etsin sağlikla kucagimiza aliriz insllh bana ultrasondan bakti keseyi gordu ama emin olamadi keseden arada kayboluyordu tekrar geliyordu doktor emin olmak için alttan baktı tam emin oldu yedi buçuk dedi ama onu sekiz milim diye not dustuler hadi ikimiz icinde insllh guzel olur yerleşme kanaması falanda yaşamadim arada dusunuyom acaba yaşamam gerekiyor muydu vallh kazasiz belasız hayırlı bir şekilde geçsin insllh hepimizin haberleşelim cnm ayni haftadayiz birbirimize hem moral oluruz Allh yardımcımız olsun insllh​:folded_hands::folded_hands:

İyi akşamlar :slight_smile:

Canım benim evet ya, aynı haftada olmak moral gibi geliyor gerçekten :pink_heart:

İnşallah sen de bu cuma güzel haberlerle çıkarsın kontrolden, kalp atışını duyarsın, Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin.

Benim doktor 2 hafta sonra gel dedi, o yüzden sabırla bekliyorum ama içim içimi yiyor resmen :see_no_evil_monkey:

Kese bende de ilk bakışta zor görünmüştü, alttan bakınca daha net gördü doktor, 8 mm yazdı.

Yerleşme kanaması ben de yaşamadım, o yüzden olmalı mıydı diye ben de çok düşündüm ama herkesin bedeni farklı tepki veriyormuş, olmayınca da endişelenecek bir şey değilmiş diye rahatladım biraz.

İnşallah hepimizin süreci sağlıkla, huzurla geçer.

Kesinlikle ara ara yazalım birbirimize, aynı haftadayken destek çok iyi geliyor :dove: Allah yardımcımız olsun canım :two_hearts:

Tmm cnm olur oyle yapalim yaşadiklarimiz da hemen hemen ayni insllh ikimiz icinde hayırlısı olur 30 mayistan bu cumaya iki hafta olmuyor mu cnm banada iki hafta sonra dedi hesaba göre bu cuma oluyor yoksa erken mi gidiyom

Ben memlekete gelmişim canım doktorum başka ilde o yüzden geç gideceğim sen bu cuma git bana da haber et olur mu

Tmm cnm ederim insllh gormek bizlerede nasip olur guzel haberlerle yazarim insllh cnm sana doktor kaç haftalik oldugunu soyledi mi yoksa uygulamaya göre mi dedin

Doktor nir hafta geriden geliyor dedi ben giderken sata göre 6 haftalıktı ama doktor bir hafta geride dedi 5 haftalık

Cnm inan benimkide oyle dedi kiz resmen ayni durumdayiz senle oyuzden sordum çünkü banada dedi beş haftalik falansin hatta ben şaşirdim uygulama alti hafta diyordu

Şuan uygulama yedi hafta diyor ozaman alti hafta mi oluyoruz cnm

Yok senin geriden gelmiyor olabilir bende geç döllenme oldu