Kızlar merhaba ben doktordan geliyorum her şey qayet normaldi ama bende bebeğe yakın kan sızıntısı oldu ya öksürükden ya bilmem kusmadan dolayı uzun yoldan dolayı oluyor böyle şeyler ben hem çok kusuyorum karnıma ağırlık düşüyor hemde uzun yoldan geldim annemlere 10 gunden çok burdayım neyse doktor bana 10 hastadan 8 de böyle şey oldugunu dedi bende kanama falan hiç bişey olmadı ama doktorum bana ağır bişey kaldirmamamı falan uzanmamı soyledi ben çok korkuyorum birinci çoçuğum böyle oldu belkide tecrubesizlikten cinselliktende ola bilir ve ya ağır şeylerdende ola bilir korkuyorum boyle bişey başına gelen varsa çokca tavsiyye versinn
cinsel ilişkiden uzak dur ağır kaldrma doktorunun da dediği gibi yatak rejiminde ol yani bütün gün kendini psikoıojik olarak da yorma üzülme ağlama sinirlenme dinlen tehlike geçene kadar inşaAllah sağlıklı kucaöına alırsın bebişi
Geçmiş olsun arkadaşım
@Zerrinirrez de yakın zamanda lekemesi oldu.
Tanışmak ister misiniz? İkinizin de düşük riski var
Evet yapiyorum cokca dinleniyorum simdi biraz geziyorum bahcemizde
Hep yatmalısın
Evet isterim
Hep yatamiyorum cok sikiliyorum bahcede oturuyorum boyle hava miss falann gedip uzanicam koltuga yatmaktan inanki cok sıkılıyorummmmm
@Zerrinirrez hanımın görmesini beklicez
Dizi, film izle, örgü ör, telefonuna oyun yükle, bebeğine kitap oku, yattığın yerden eşinle tavla at
Evet uzandim ve dizi izliyorumm çok tesekkur ederim arkadaşım Allahh sag salim kucagimiza almamizi nasip.etsin amin
Amin inşallah
Merhaba bende daha dün gittim doktora çok ağrım ve lekelenmelerim vardı benim hatta doktor alttan ultrasonla muane ettiğindede gördü. Proluton iğnesi ve progestan verdi iğne çok iyi geldi 24 saat cidden hiçbir şey gelmedi ağrımda kalmadı resmen hissettim o iğnenin etkisini kasılmalarım falan geçti ama şu an yine başladı lekelenmer. Bana da cinsel ilişki yasağı koydu ağır kaldırma dedi sadece yat falan demedi. Haftaya tekrar gideceğim güncellerim yine durumu
Teşekkür ederiz
İnşallah riskiniz hemen biter de bebeğinize günü geldiğinde sağlıkla kavuşursunuz
İnşaAllah çok teşekkür ederim Cansu hanım iyi dilekleriniz için İnşaAllah sizinde öyle az kalmıştır zaten sizin