Düşük mü yapıyorum

Merhabalar arkadaşlar 5+6 haftalık gebeyim. İlk kadın doğum randevum yarındı dün saat 2 gibi hafif renkli sulu akıntı gelmiş sonrasında adette olduğu gibi hafif dokulu ama kahverengi akıntı devam etti.10 gün önce terleşme kanaması yaşamıştım ama yinede önemsemedim. Ağrım yoktu eşimin ısrarı ile hastaneye gittim 1 saat sıra bekledim eve gidelim bişey yok diye tuturdum 1 buçuk saatte tahliller sürdü üst kat doğum salonuna nöbetçi doktora gönderdiler vajinal ultrason yapıldı keseyi görmediğini ama rahmin kalınlaştığını söyledi kanamam parlak kırmızıya dönmüştü betam çok fazla düşmüş 7 gün önce 418 di şuan 520 denildi progestoron hap verildi kanamam hala kesilmedi . 2 gün sonra kan ver beta yükselmezse düşük yapmışsındır dedi. Ağrısız düşük olur mu? İlaç betayı yeniden yükseltir gebelik sağlıklı şekilde devam eder mi bilgisi olan var mı?

4 Beğeni

Ağrısız düşük olmaz ama değişedebilir bu durum 2 hafta önce bende düşük yaptım hafif adet ağrısı gibi sancılarım vardı yerleşme sandım kahverengi lekenmelerim oldu sonra ise rengı kırmızıya döndü bta hcgm 2900den 1100e indi bir gün arayla @Tasarımcıanne

3 Beğeni

Çok geçmiş olsun yorumunuz için teşekkür ederim​:herb:Rabbim herkese sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin

4 Beğeni

Amin inşallah @Tasarımcıanne :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Ağrısız düşük olmaz ama benim kanamalar lekeler hiç yoktu herşey normal di kontrol de doktor kalbi durmuş demişti 3 buçuk aylık dim o zaman

4 Beğeni

Ağrısız düşük olacağını sanmıyorum

Belki ilaç fayda eşinde tekrar yükselir :pray:

Geçmiş olsun, umarım tekrar yükselir değerleriniz :pray:

4 Beğeni

Benim ağrısız olmuştu. Bol bol yatın ilacınızı zamanında alın inşallah düşük değildir

1 Beğeni

Gebeliğim dün gece düşükle sonlandı. Dış gebelik süphesiyle acil olarak yatışım yapıldı çok zor çok acı verici bir vajinal ultrason yaşadım doktor tüpünün birini almak gerekebilir dediğinde tansiyonum düştü bayılmışım odaya geçtikten sonra düşük olduğunu düşündüğüm büyük bir parça düşürdüm şükür ki kendi sonlanan sağlıksız normal bir gebelikmiş ameliyat gibi bir durum olmadı. Çok ağrım olmayarak düşük yaptım yaklaşık kanamdan sonra 30 saat sürdü kısmet olur yeniden hamilelik nasip olursa görüşmek üzere herkese sağlıklı kolay doğumlar dilerim​:heavy_heart_exclamation:

8 Beğeni

@Tasarımcıanne geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın.

İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın amin​:pray:

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah @Tasarımcıanne

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun Allah inşallah en kısa zamanda tekrardan sağlıklı bir şekilde nasip etsin :two_hearts:

2 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım Allah sabır dayanma gücü versin

2 Beğeni