Dushapson kullanmak

Selamun aleyküm ben uygulamayi yeni indirdim çok beğendim bazen okuyunca içim açılıyor mutlu oluyorum . Doktorum düşük tehlikesi yok ama yinede ne olur ne olmaz ilaç verdi dushapson resime bakın orda kan mi var çok korkuyorum ilk hamileliğim 9+3

Duphaston hamilelik sonuna kadar 34. Haftaya kadar kullanılabiliyo çeşitli kullanım alanları var bende ağrım falan olduğunda içiyorum hamileliğimin başında yazmıştı doktorum korkmayın Allahın izniyle alırsınız inşallah sağ sağlim kucağınıza bebeğinizi :cherry_blossom:

2 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Doktorunuzun verdiği ilaçları düzenli kullanın, bolca dinlenin. Geçmiş olsun :pleading_face:

Canım biraz kanama alanı var. Kesedeki kan akışı problem değilde, kesenin dışındaki problem ondan ilacı aksatma canım. Çok geçmiş olsun​:pray:t2:

Hepinize çok teşekkür ederim:( işe gidiyorum çalışmak zorundayım doktorum da evde dinlen falan demedi ne yapacağım bilmiyorum insALLAH sorun olmaz ama ağrım ve kanamam yok …Ve normalde düşük tehlikesinde hastanede yatış iğne v.s yatırmaları gerekmiyor mu çok çok üzgünüm