Dostluk bumu

Menfaatçi bir arkadaş, bence değer verdiği kadar değer gösterin

1 Beğeni

İhtiyaç halinde yanında hiç yoksa iletişimi kesmen hayrına olabilir bide gereksiz yalan vs. Hiç gerek yok. Bu tip insanlara tahammül edemiyorum bende :smirk:

1 Beğeni

Ya insanın kimi zaman canı kardeşi akrabası yardım etmekte eriniyor bu zamanda arkadaşından bu beklentiye girmen bile yanlış bence

Bence beklenti olarak bakma canımm gönül bağı bu :herb: benim ailem yanımda değil, görüşmüyoruz yani. 35 yaşımdayım liseden ve çalıştığım yerden arkadaşlarım yanımda her zaman :heart::rose: Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi :pray:

1 Beğeni

Amin canm

Ben de yay burcu olarak söylüyorum bu kadar umursayamam​:sweat_smile: arkadaşlık, dostluk ilişkilerini fazla ciddiye alıyor olabilirsiniz​:smiling_face: Bir de kırılıp gücenecek ve karşı tarafı yalan söylemeye teşvik edecek kadar kimseden yana beklentiye girmemek lazım. Çünkü bazı insanlar doğrudan “canım yapmak istemiyor” diyemiyor. Muhtemelen siz değer verdiğiniz için her başı sıkıştığında koşan, yardımı esirgemeyen birisiniz ama maalesef arkadaşlık herkes için aynı tanıma gelmeyebiliyor.

3 Beğeni

Doğru diyosun ama herkezin herşeyine koşturuyor. Bi banamı işine gelmiyo

1 Beğeni

Bu zamanda sen şanslısın yok denecek kadar az işte ondan beklentiye girme dedim :sweat_smile:

1 Beğeni

Senin yaninda başkasına yalan söyleyen başkasının yanindada sana yalan soyluyorudur ben olsam iliskimi keserim dort kötü günde belli olur iyi gününde zaten herkes yanında benim düsüncem tabiki bu

1 Beğeni

Bu son haftalarda en cok yardima ihtiyacim oldugu zamanda ilk basta eşimden ve ailemden başka kimse yardimima gelmedi gelmezde arkadas falan boş insanin eşi arkadaşı olmali

Doğru diyosun nasıl değer verdiysem yaptığıda zoruma gitti. Bundan sonra kim nekadarsa aynısı kadarını yaparım bende

Neden hayatında çöplerin olmasına izin veriyorsun. Ben birçok arkadaşım dediğim insana yüzüne karşı görüşmeyelim Allaha emanet ol dedim. Hiç bir şey benden değerli değil. Öncelikle kendine dost olmasını bil bence. Muhatap olma bence karar senin

1 Beğeni