Doktorun kararsızlığı

Son adet tarihime göre 22+5 olan bebeğim . Ultrason ile ölçüldüğünde bir hafta küçük çıkıyor . Her ultrason a gittiğimde bebeğin haftası farklı söyleniyor napicam bilmiyorum

1 Beğeni

Hangisine göre ilerlemem gerekiyor onu anlamıyorum

1 Beğeni

İlk zamanlar benimkide geri çıkıyordu sonradan yakaladı 1 hafta öne bile geçti sen her zman adet gününü baz alacaksin

1 Beğeni

Bazen ileri bazen geri olabiliyor canım ama ilerleyen haftalarda haftasını yakalıyor merak etme

Canım, durum doktorun kararsızlığından dolayı değil.

Sordun mu hocam bir hafta geriden mi gelişimi diye?

Değerlere göre bir şey söylemek zorunda onlarda. Ama merak etme yakalar haftasını sen beslenmene dikkat et.

1 Beğeni

Beslenme boyu felan adet tarihime göre bir hafta geriden geliyor ya ona göre uyumlu doktor gayet iyi diyor

1 Beğeni

Şimdi benim adet tarihime göre mi hesaplamam gerekiyor mesele insanların soruyor kaç haftalık diye kalıyorum öyle :sweat_smile: adet tarihimimj soylemem gerekiyor

1 Beğeni

Adet tarihime göre 22+4 doktor ölçümüne göre 21+4

Adet tarihinize göre söylemeniz lazım. Yani önde de olabilirdi :sweat_smile: benim kızın göbek çevresi bir ara 3 hafta önden gidiyordu. Ama birilerine söylerken son adete göre haftamı söylüyordum​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Doğru olan haftayı soylemen gerek

Hmm anladım tamam :sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts:

Yani son adet tarihini

1 Beğeni

Evet canim

1 Beğeni

O zaman bir problem yok canım. Hafif oynamalar cihazdan kaynaklı olabilir. Örneğin başka bir hastanede başka bir ultrason cihazında ölçüm yapılsa haftasında gelebilir. Zaten bahsettiğin çok ufak bir fark.

Benim bebeğin kilosu başka hastanede daha fazla geliyor. Kendi doktorumda daha az geliyor mesela.

1 Beğeni

Evt evt doğru

1 Beğeni