Hayretle okudum yazdıklarınızı nasıl bb kadar rahat karar verilir bu bahanelerle diye bence doktor kesinlikle kolaya kaçmaya çalışmış üstelik sezeryan ücreti de daha fazla o da etkiliyor olabilir elin fotoğrafçısının girip eşinizin doğuma girmemesi nasıl bir şey anlamadım değişik yani bu arada kilo için asla sıkıntı değil benim oğlum 3900 Gr dı normal doğum oldu 4 te bile olabiliyor yapıyorlar yani sunduğu bahaneler mantıklı değil bence sizin istediğiniz hayal ettiğiniz bir doğum için hala geç değil bulduğunuz doktorlarla görüşün ben her şeyin yolunda geçeceğine inanıyorum Allah’ın izniyle
Bence de
Teşekkür ederim inşallah yarın görüşeceğim yaşım 35 ve ilk gebelik belki bundan diyeceğim ama sebeb söylemiyor ısrarla sezeryan neyse rahatladım çok stresliydim, hepinize çok teşekkür ederim.
inşallah gönlünüzdeki gibi olur
Nasıl güzelsiniz hepiniz çok teşekkür ederim.Ağlıyorum ama bu kez mutluluktan iyi ki yazmışım foruma.30 haftadan bu yana hissettiklerimin tarifi yok.35 haftalık idi 37 haftalık olunca sezeryanla alacağım dedi.Herşey normal doğum ücreti aynı normalle sezeryan fark etmiyor.Berbat bir süreç yaşadım ama inşallah yarın yeni doktora gideceğim ve inşallah herşey güzel olacak inanıyorum.Hepiniz iyi ki varsınız.Çok teşekkür ederim.Hepinize minnettarım.
Çatı muayenesi vs yapmadı hiç sürekli sezeryan yapalım diyor.Riskli bir durum olsa ben de istemem.Aile sağlığı merkezindeki ebe hanım bile normal doğurabilirsiniz başka doktora gidin dedi.
Benimde 31.haftada banada 30.hafta makat gelisi dönmezse sezeryan demişti ama dönerse normal dogum yapar zaten yaşınızda ileri degil normal aslında bence başka bir doktora görünmenizde fayda var derim hiç stres yapmayın umarım herşey dilediginiz gibi olur
Ne yaptın canım ? Sen özele mi gitmiştin genelde özelde sezeryan yanlısı oluyo doktorlar yani bizim burda öyle devlette illa da seseryan diyen olmuyor bizim buralarda ama tbi oraları bilemiyorum doğumunla uğraşmak istemeyede bilir uzun bi süreç sezeryan günü belli saati belli onlar için gir çık gibi
Bu gün başka doktora gittim ve normal doğum dedi bütün tahlillerim yapıldı, nst ye girdim, alttan muayene yapıldı rahim ağzı yumuşamış ama açılma yok, bebeğin ve benim herşeyim normal doğuma uygunmuş çon şükür bin şükür rahatladım.Allah hepinizden razı olsun.
Ay çok sevindim canım hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun inşallah
Amin inşallah hepimize nasip olsun
Çok sevindim canım benim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Sonra pişman olmamak için siz üzerinize düseni yapınca içiniz rahat edecek kesinlikle. Öyle rastgele doğum şekline karar vermesi insanı düşündürüyor. İyi ki kabul edip normal doğumdan vazgeçmemişsiniz. Olmasında risk yoksa normal doğum sizin de bebeğinizin de daha iyi olmasını sağlayacaktır. Umarım her şey gönlünüzce olur
Bu harika Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Bende ilk gebeliğim normal istedim doktor ısrarla sezaryen dedi normal yaparsan girmem doğuma na yan parçalınırsın ya bebek ölür dedi illa normal doğum diyorsan da başka doktora git bu riske girmem dedi doğum kanalın çok dar dedi
Öyle bir durum söz konusu olsa herkes sezeryan doğum ister, sağlıklı bir doğum önemli anne ve bebek için
Kendine güvenmıyor demekki normal doğum için bence onda kalacaksanız ve normal doğum yapacaksanız sizde güvenip kendinizi emanet etmeyin
Hoş şubatta yazmışsınız konu eskitmiş
Bıçak parası mı alıyorlar nedir bunların amacı ne ya hayret bişi. Doktor değiştir canım
Geneli para ve uğraşmak istemediği için sezaryen diyor bahane ediyorlar… daha 30 hafta makat vs gelişi belli olmaz ki Bebek son anda dâhi dönebilir kaldıki isterseler inan makatdan da dönderip doğum yaptırıyorlar sadece bu kolaylik ve para açısından kazanç sağlıyorlar sebeb bu . Sen normal doğum istiyorsan sancı başladığında evde çek sancısını beş dk bire düşüne kadar daha sonra doğuma git sonlar oldumi rahim açılmış ve. Hazır olursun normal doğumu yapmak zorunda kalırlar… diğer türlü nar bağlıyorlar sancı var açılma yok diyorlar kaldı ki sürekli nst de bağlı yatınca sancı olsa dahi yatarken açılma olması zor daha sonra suni vereyim açılmıyor diyor sunu sancıyi da anne kaldırıyor bünyesi iyi kötü ama bebek kaldıramıyor hal böyle olunca bebek kalp atışı yavaşladı deyip acil sezeryan deyip korku veriyorlar ve sen normal doğum istesende o anda o korkuyla evet diyorsun… onun için sen kendini bilip sancılara.bakip son anda gitmeye bak