ben kağıt yok diye foto alamadığım oldu bitane zor veriyorlar sizin doktor bol keseden dağıtıyor
istem dışı saçmalamış olabilirim dedi bol bol ver sakliyom ben dedim
Valla şanslısın bende hep anlamsız ne olduğu zor belli olan fotolar arkadaşıma bildiğin yüzünün fotosu burnu bile belli bana sırt kafa
Yok bea ben devlete gidiyorum şimdiye kadar hiç 2 yada 1 resim verdikleri olmadı hep böyle seri kafa boyu, vücut boyu,kese,ense,cartcurt herbiri ayrı ayrı ölçülünce ayrı ayrı resimliyolar
Aynen yaa banada bitane veriyorlar özele gitmeme rağmen bi kere devlete gittm doktor bana bol keseden kağıt verdi bizm özeller cimrimi ne
İkili test mi yaptırdınız
Cihazlar iyi değil canim benmkde çok belli degl yaa
Yok canım 19 hafalik bebegm çok oldu iki li test yaptirdm
Benim doktor baya bonkör devlet e gidyorim ben
Benm ilkkez bukadar foto hep bir taneydi
Ne güzel, bolca anı kaldı size
Bol keseden vermiş doktor bizimkiler istemesek onuda vermiyorlar
Burda da boyle nazar olmasin ama jxbsvdjshsjs Ayni bu sekilde cok veriyor doktor hemen hemen her gidiste birde bir app var onu indirip hasta barkodunu giriyorsun sistemden muyane sirasindaki ultrason videosu da yukleniyor onu da telefona indirebiliyorsun
Ben çok seviyoru canim saklamaya zaten
Çoğu doktor vermiyor evet ya
Oda güzelmiş yaa bende gidince soylerim videoyu saolun
Hadi canım… nası yani verilen resimler dışında ultrasonlar kayıtmı oluyomuş tüm hastahaneler yapıyomu bunu ? Birde hangi app acaba
Turkiyede video olayi nasil bilmiyorum ama bir sorun bence de guzel hatira oluyor
Soracam canim belkide vardır burdada