Doktorlar beni muayene etmiyorlar 😔

Ben Aksaray’da yaşıyorum kadın doğuma gidiyorum randevu MHRS’den vermiyorlar normalden gidiyorum randevusuz almıyorlar özele gidemiyorum durumum yok 2 aylık oldu gebeliğim hiçbir şekilde kontrol olmadığım folik asit kullanmadım sancılarım oluyor akıntım oluyor ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz? :pensive::pensive: Bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum

4 Beğeni

Acilden başvurun sancım ve akıntım var diye sevk vereceklerdir muhakkak

2 Beğeni

Canım bildiri bırakıyor musun zor düşüyor randevu şimdi öyle bir sistem var ki bakmıyorlar acile git ağrım var diye onlar seni yönlendiriyor saat 00.00 da dene randevu folik asit için aile hekimine başvur o yazar eğer iyi bir dr ise aile hekimin sana randevu oluşturabilir durumunu anlat yardımcı olur

4 Beğeni

Acilden giriş yaparsanız yardımcı olurlar

1 Beğeni

Talep oluşturdunuz mu isterseniz beraber takip edelim hangi hastaneden arıyorsun

2 Beğeni

Ya forumda ne kadar iyi kalpli İnsanlar var herşeye yardım etmeye çalışan Allah hepinizden razı olsun, diğer forumlarda hep belden aşağısı konuşuluyor kavga ediliyor ama burası gerçekten çok farklı iyi ki tanışmışım mucize anne ile

5 Beğeni

Senden de razı olsun Allah :heart:

Her zaman yanındayız :blush:

2 Beğeni

Senden de Allah razı olsun canım benim buradaki insanlar aile gibi olduk görmeden sevdik birbirimizi :heart: keşke yakın olsak ama maalesef

4 Beğeni

Çok teşekkür ederim bunu yaptım ve oldu gerçekten çok mutluyum hakkınızı helal edin hepiniz çok güzel annelersiniz iyiki bu kanala denk geldim hepinizi seviyorum :white_heart: her zaman bir çözümünü buluyorsunuz :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Rica ederim canım sorununun çözüldüğüne sevindim :hugs::heart: biz burda uzaktan da olsa birbirimizin yardımına koşuyoruz Allah herkesten razı olsun ne sorun olur ne bir problemin biz hep burdayız

3 Beğeni

Biz de seni seviyoruz :tada::heart_eyes::star_struck:

1 Beğeni