Doktor veya ebe- hemşire olan var mi

Arkadaşlar 6+3 hamileyim bugün bebeğimi ve kalp atışını duydum kan sonucum bu şekilde daha pazartesi gidecem sonuçlar için Tsh(4.02) / t4(1.17) / t3(4.51) online birkaç doktora sordum yarısı normal yarisi tehlikeli dedi sizce durum nedir

1 Beğeni

Hamileliğin ilk 3 ayinda t3 t4 lerim tavan yaptiği normal görülür hormonlardan kaynakli bir durum iyot alimina dikat edilmeli yeterli miktarda tuketilmesi gerekir canim bence asiri bi bozukluk yok kötü değil takip edilmesi gerekir gebelik boyunca

1 Beğeni

Benim tsh 4.2 bir problem yaşamadim aşiri bir yukseliş gozukmedi

1 Beğeni

Canım merhaba sana Bir şey sormak istiyorum çok bilgili ve tecrübeli geldin yorumlara baktığımda hensiremi ebemisin bilmiyorum ama sorum şu 8+1hamileyim bende ne bulantı ne ne bel ağrısı ne kasık ağrısı var yani açıkçası göğüs hassasiyeti ve şişlik dışında hiçbir şey hissetmiyorum belirti adına bir şeyim yok sence korkmalimiyim bu durumdan cevap verirsen çok sevinirim bu arada yarım rahimliyim oksapar iğne aspirin duphaston ve morfolik kullanıyorum yıllar sonra gelen bir mucize oldu onca tedavi üzerine tüp Bebek de dahil iki defa doğal yoldan kendiliğinden oldu sence korkmalimiyim

1 Beğeni

Gebelikte mide bulantisi kusma kadinsal hormonlardan kaynakli bir durumdur kimisinde gebelik hormonu çok yüksek olur vucut dengesizleşir ve bi takim sorunlar yaratir buda bulanti kusma halsizlik ve uyku yapar bazi kadinlarda ise hormonsal durumlarda vucut hicbir tepki vermez bu çok normal bir durum korkmani gerektiricek bişey değil aksine şansli olanlardansin diyebilirim

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için :slightly_smiling_face::pray:

2 Beğeni

Ya beni aşırı korkuttular teşekkür ederim bilgi için inşallah sağlıkla herkes kucagina alır bebegini