Doktor ne dedi anlamadım

14+4 de cinsiyet için prof bı dontora gittim. Yukarı bakarsa erkek aşağı bakarsa kız sizinki aşağı bakıyor kız dedi tam olarak ne dedi neden öyle dedi yani o an heyecandan soramadım neye bakarak ne kadar doğruluk ile direk kız dedi onu sonra anlamadm ve kafam karıştı

1 Beğeni

Acaba kafası aşağıda diye mi öyle bir yorum yaptı ki :thinking:

Bir de profesör diyorsunuz :roll_eyes: Şaşırdım valla ben de

1 Beğeni

Ben de şaşırdım vallahi doktorun yaklaşımına​:joy: oldu olacak bıçağa oturursanız erkek, makasa oturursanız kız desin​:joy::joy:

6 Beğeni

Ayyy o öyle mi oluyor ya hahah hangisi hangisi diye hep merak edip hiç bakmamıştım :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Netten baktım da çıkıntıya göre demiş sanirim

2 Beğeni

Bende şaşırdım o yüzden kafam karıştı netten az baktım da çıkıntıya göre söylemis sanırım birde bir teori varmış bazı doktorlar o yontemle de cinsiyet diolarmis ama ben anlamadım değişik

2 Beğeni

Hahaha öyle diye kalmış aklımda, tersi olursa da şey deriz, tıpta böyle yanılgılar olur​:joy::joy::joy:

3 Beğeni

Yine de bir doktorun böyle bir çıkarım yapması komik geldi :joy: uzaktan eğitimle doktor olmuşumdur​:joy:

3 Beğeni

Hahaha beni de hamileliğim boyunca şüpheye düşürdüler. Ebeler dahil gören herkes erkek karnı var dedi. Ama sonuç kukulu bir kızım oldu​:heart_eyes:

2 Beğeni

:joy::joy::joy: hahahahaha belki erkektir tekrar bak istersen​:joy: karın şekli yalan söylemez​:joy::joy:

2 Beğeni

Hahaha valla şimdi alt alırken görmesem şüpheye düşerim çünkü altını açınca erkek bebek gibi maşallah tavana kadar işiyor :sweat_smile:

4 Beğeni

Yalan söylüyo kız benimki tam erkek karnı ama kızım olcak

2 Beğeni

Hahhhahha maşallah minik kuzuya​:joy::joy::joy:

2 Beğeni

:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: yok yok ironi yaptım ben de​:joy:

2 Beğeni

Kordon için mi dedi acaba

Yolda beni gören tüm nineler baktı inceledi erkek karnı var dedi. Bakmaları beni çok rahatsız etmişti

1 Beğeni

Ben çok dışarı çıkmıyorum

Doktor şaka mı yapmak istedi acaba. Birazcık sanki hurafe bi yaklaşım olmuş :thinking::woman_shrugging:

1 Beğeni

Canım bahsettiği bebeğin cinsel organı anne karnındaki erkek bebeğin cinsel organı yukarı doğru dik bir şekilde durur. Kız bebeğini hemen belli olmayacağı için düz duruyor doktor bunu kastetmiş.muhtemelen düz göründüğü için kız demiştir ama en iyi 19-20.haftalarda görürsün o zaman net belli olur

2 Beğeni