14+4 de cinsiyet için prof bı dontora gittim. Yukarı bakarsa erkek aşağı bakarsa kız sizinki aşağı bakıyor kız dedi tam olarak ne dedi neden öyle dedi yani o an heyecandan soramadım neye bakarak ne kadar doğruluk ile direk kız dedi onu sonra anlamadm ve kafam karıştı
Acaba kafası aşağıda diye mi öyle bir yorum yaptı ki
Bir de profesör diyorsunuz Şaşırdım valla ben de
Ben de şaşırdım vallahi doktorun yaklaşımına oldu olacak bıçağa oturursanız erkek, makasa oturursanız kız desin
Ayyy o öyle mi oluyor ya hahah hangisi hangisi diye hep merak edip hiç bakmamıştım
Netten baktım da çıkıntıya göre demiş sanirim
Bende şaşırdım o yüzden kafam karıştı netten az baktım da çıkıntıya göre söylemis sanırım birde bir teori varmış bazı doktorlar o yontemle de cinsiyet diolarmis ama ben anlamadım değişik
Hahaha öyle diye kalmış aklımda, tersi olursa da şey deriz, tıpta böyle yanılgılar olur
Yine de bir doktorun böyle bir çıkarım yapması komik geldi uzaktan eğitimle doktor olmuşumdur
Hahaha beni de hamileliğim boyunca şüpheye düşürdüler. Ebeler dahil gören herkes erkek karnı var dedi. Ama sonuç kukulu bir kızım oldu
hahahahaha belki erkektir tekrar bak istersen karın şekli yalan söylemez
Hahaha valla şimdi alt alırken görmesem şüpheye düşerim çünkü altını açınca erkek bebek gibi maşallah tavana kadar işiyor
Yalan söylüyo kız benimki tam erkek karnı ama kızım olcak
Hahhhahha maşallah minik kuzuya
yok yok ironi yaptım ben de
Kordon için mi dedi acaba
Yolda beni gören tüm nineler baktı inceledi erkek karnı var dedi. Bakmaları beni çok rahatsız etmişti
Ben çok dışarı çıkmıyorum
Doktor şaka mı yapmak istedi acaba. Birazcık sanki hurafe bi yaklaşım olmuş
Canım bahsettiği bebeğin cinsel organı anne karnındaki erkek bebeğin cinsel organı yukarı doğru dik bir şekilde durur. Kız bebeğini hemen belli olmayacağı için düz duruyor doktor bunu kastetmiş.muhtemelen düz göründüğü için kız demiştir ama en iyi 19-20.haftalarda görürsün o zaman net belli olur