İlk haftalarda ne kadar da bir gidiyordunuz arkadaşlar biz ogrendikten sonra kanamaydi vesaire her hafta gittik simdi 8. Haftadayim doktor ,7. Haftada 15 gün sonra gelin dedi eşim tez canlı bu haftasonu gidelim diyor ama bir sorunum yok şuan için bu kadar sık gitmek doğru mu ayda bir kontrol yeterli değil mi kanama vesaire sorun olmadığı surece
Kanama fln şiddetli ağrı yoksa 1 defa yeterli doktorunuz da öyle uygun görürse tabii.Bu arada hayırlı olsun , Allah sağ salim kucağnıza Almayı nasib eder inşaAllah
Genelde ayda bir kez çağırıyor doktorlar
Canım beni hep ayda bir çağırdı. Hala da öyle
Kaybolan ikiz vardı onceki kontrolde ama o kendisi gider dedi acaba onu kontrol etmek için mi erken çağırdı Bunda da dediği zamanda gideyim bundan sonraki süreçte ayda bir giderim inşallah
Ahhh Ertan hocaamm İlk gebeliğimde ve doğumumda Ertan hocayla beraber ilerledik. Tamamıyla harika bir süreçti. İkinci gebeliğimde de öyle olsun isterdim fakat şehir dışında yaşıyorduk maalesef. Ertan hocadan şaşmayın derim
İskenderun’da mısınız siz de ?
Evet ben gelisim hastanesine gidiyorum nilay hanima memnunum fakat yine de sormak istedim arastiriyorum en iyisi olsun istiyo insan :))
Benim düşük riskim vardı 15 günde bir gidiyorduk
Ben hamileligim başladığından beri ayda bir kere gidiyorum bir sorun vs olmadığı sürece
Simdi ne kadar surede cagiriyor.ben son kontrolumde 29 haftaliktim 1 ay sonra demez 3 hafta falan der diyordum yine 1 ay sonra gel dedi yani 33 haftalik olucam nst yede girersin dedi.axaba bidahakini nekadar sonra cagirir
Aygül bizim senle aramızda bir gün olması lazım ( son adet tarihine göre) benim doğum temmuz senin nasıl ağustos oluyor isminin altında ağustos annesi yazıyor ya
Ha tamam bir anlık sorguladım, acaba beni bebek de mi ağustosa denk gidiyordu diye ahahah
Benim şuan 31+3 günlük öldün son 28 haftada gittim gene bir ay sonra gel dedi değişmedi kontrol arası
Herhalde bundan sonrasini 3 hafta yada 2 hafta falan der zaman azaldikca heyecanda artiyor
Ay hiç sorma acayip stres basıyor düşününce
Korede ilk 3 ay 2 hafta da bir, 3 aydan sonra ayda 1, bir de son aylarda sanirim duruma gorede sıklaşiyor.Turkiye de nasil??
Türkiye’de hastanın durumuna göre