Doktor Kontrolü ve Cinsiyet

Merhaba kızlar…

Yarın doktor kontrolüne gideceğim hem de bebeklerimi görmek istiyorum cinsiyetleri değişecek mi diye bir endişem var bizim için dua edin önce sağlıklı haberlerini alayım sonrasında doktorum yine kız desin istiyorum. :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: 3 kız annesi olma durumuna çok alıştım çünkü ona göre alışveriş bile yaptım. Yarın 14 hafta oluyoruz değişir mi sizce

2 Beğeni

Ben 24 haftalık öğrendim yeni cinsiyetini

1 Beğeni

Cinsiyet değişmez de doktorlar yanlış tahminlerde bulunuyorlar işte :pensive:. En sağlıklısı cinsiyeti 16 haftadan sonra bakıp öyle alışveriş yapmak bence🩷

2 Beğeni

Neee :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: Bu zamana kadar sakladı mı yoksa kendini

Sabırsızlıktan pembiş bi iki kıyafet biberon emzik falan aldım. Erkek olursa da giyerler artık yapacak bir şey yok :face_with_hand_over_mouth: Doktorum bana güven dedi içimde korku var yinede

1 Beğeni

Yooo saklamadi kız dediler yüzde yüz ayrıntılı ultrason dahil sonra devlet hastanesinde bana erkek dediler gittim tektar ayrıntılı ultrasona AA erkekmis dediler

Banada yüzde yüz kız drdi oğlumun eski kıyafetlerini gönderdim pembe kuyafetler aldım hastane çıkışı felan her şey pembe bir ogendum erkek

Azcık pembeli giyincek artık ufaklık. Annem ultrasona girmemişti kız beklediği için kardeşim erkek olunca 2 yıl pembe beşikte uyudu​:laughing::laughing:

2 Beğeni

Ben yarın 18 haftalık olacam 1 martta randevum var bende çok merak ediyorum cinsiyetini Allahım inşallah bi kızım olur benimde :blush::smiling_face_with_three_hearts:🩷

1 Beğeni

Aaaa :rofl::rofl: kötü yaa. Peki kaç haftalıktın söylediklerinde

Aa sonradan olması çok kötü olmuş gerçekten. Sağlıkla büyüsün inşallah :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimde halama 9 ay kız dediler erkek çıktı geldi herşeyi pembeydi :joy::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bugün kontrolümüz çok güzel geçti teyzeleri doktorumuz yine kız dedi korkma dedi :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: Selamları var sizlere kızçelerimin

4 Beğeni

24 haftaliktim​:smile::smile:

1 Beğeni

Hangi hastaneye gidiyosun

1 Beğeni

Sağlıkla büyürler inşallah

Erkek bebekte kusma çok oluyormu

1 Beğeni

Bence cinsiyetle alakasi yok ama ben oğlumda çok kusmustum bir kuzenimde kıza hamileydi oda çok kustu

Bu gittiğim Balıkesir Özel sevgi hastanesi

1 Beğeni

Değişmez gibi burda herkese erkenden cinsiyet söylediler bana 2hafta önce %50kız gibi dedi 51idr o dedim 50dedi sanki başka ihtimal var :rofl::rofl: bakalım bende merak ediyorum ne geliyo kucağıma

1 Beğeni