Doktor gün verdi ama

Merhaba arkadaşlar bugün gün almak için doktora gittim doktor gün verdi.simdi 37+6haftaligim sezeryanim 3ocakta doktora geç olacak dedim yok dedi sizce ne yapmalıyım. Bütün tahlil nst kalp şeridi herşey yaptık yinede bilmiyorum

2 Beğeni

Doktorunuzun dediği tarihe göre ilerleyin bence

1 Beğeni

39+5 günlük olmuş oluyor demek ki bı sıkıntı yok o zamana vermiş sezeryan ile ilgili bilgim yok ama okuduğum yazılar normal olduğunu gösteriyor Mesela sezaryenin, hamileliğin 39. ya da 40. haftaları arasında yapılması önerilir. Bu öneri annenin erken doğum riskini azaltarak, bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmesi için yapılır. Bu sayede bebek gelişimini tam olarak sağlamış olur.

2 Beğeni

ilk doğumum sezeryan olmustu o yüzden ikincide sezeryan oldu doktorum 38 haftallıkken yapmıstı dogumumu kilosu falan herseyi yerinde oldugu icin kac kilo bebegin

1 Beğeni

Kilosu bilmiyorum sormadım ama geçen haftalarda gittiğimde haftasıyla uyumlu demişti doktor

Bakacam artık sorun cikmazsa

@Mucizebebek2023 arkadaşımızın da doğumu 3 ocak @Flz arkadaşımızın da 2 ocak tanısmak ister misiniz

1 Beğeni

Olur :⁠-⁠)onların son adet tarihi ne zaman

@Karamsar.47 sag salim doğurursun inşallah.

Bebek kendisi normal doğumla gelmiyor demekki o yüzden sezeryan tarihini 39 haftana ayarlamış ki bebek dahasa iyi gelişsin.bence doktor dediğini zamana doğurmalısın​:heart:

Bende 37+2 yim yarın doktora gidecem ama benim şuan sancim var nişan geldi suyum gelmedi ben okadar bekleyemem sancilar artmaya başladı her an doğuracak gibiyim

1 Beğeni

Benim doktorum risk almayı sevmiyorum dedi o yüzden 39.haftayı geçirmeyiz sezeryan istiyorsan dedi

2 Beğeni

Güzel haberlerini bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Teşekkür ederim canim rabbim benim gibi son günlerinde olan herkesin yardımcısı olsun hem zor hem heyecanlı bir bekleyiş rabbim bebeğine kavuşmayı bekleyen herkesin kucağına beklediğini versin​:palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Merhaba Son adet tarihiniz ne zaman sizin Bizimde 3 Ocak Olucak Sezaryan Menim Normale doğumum 15 Ocak Gözüküyor 2 ci sezaryan Olucagim o yüzden doktorum 3 Ocak Alalim Söyledi O zamana kadar da 38 haftalik olucaz Şuan 36+5 haftalik Hamiləyim

1 Beğeni

Bugün 38haftalik oldum adet tarihim 1nisan

1 Beğeni

Benimde son adet tarihim 10 nisan

Simdi Sezaryanmi Olucaksin Canim Sezaryan Olucaksin sa Normelde alması gerekiyor Doktorun şuan 38 haftalıksin Neden 3 Ocak bekliyor ki Bende şuan 36+5 haftalik 3 Ocakda Sezaryan Olucam O zamana kadar da 38 haftalik Olucaz Normal yani sezaryan 37 haftasinda da alina biliyor

1 Beğeni

Gün ala bildinmi durum nedir

Bende Dr dedim geç olur diye yok dedi sancı su gelirse gel dedi bende o zamana kadar beklemeyi düşünmüyorum ne olur ne olmaz normal doğumda bile bebekler 40haftaya pek gelmiyor ondan risk taşımak istemiyorum

3ocak verdi gün olarak yani 39+5oluyor 3sezeryanim bide

2 Beğeni