Arkadaşlar ben 10 hafta oldum ama doktorum çağırdığında randevu bulamadığım için kafama göre gidiyorum denk gelemiyorum doktorumla. sık sık başka doktorlara sonuçlarımı gösteriyorum şimdiden sabit bir doktor edinemedim
10 haftadan sonra başka doktor keşfedip onunla devam etsem ilgilenirler mi sizce
Bi yandan bende düşünmüyorum değilim özeli ben bursada yaşıyorum burda doğum paketleri oluyor her şey dahil şekilde 70-80 bin tl den başlıyor bi anda vermek de gözümde büyüyor açıkçası bilemiyorum
Hayat hastanesi doğum paketleri sunuyor ama biz çok kapsamlı olduğunu düşünmediğimiz için doruğa gidiyoruz muayenelere normal gidiyorsun 35. Haftada doğum ödemesi konuşuluyor ama genel olarak ilgiden memnunum acil ameliyat olmadığı sürece doktorun zamanında orda oluyor benim troidlerim yüksek çıkmıştı doktorum dahiliye ile irtibatta oldu o süreçte takip etmişti
Haftasında doktor değiştiren arkadaşımla bile ilgilendiler sizinle de ilgilenirler daha çok yolun başındasınız umarım gönlünüze göre güzel bir doktor bulursunuz isterseniz konu açarak da bulunduğunuz ildeki hamişlerin tecrübesini sorabilirsiniz