Doktor değiştirmek

Arkadaşlar ben 10 hafta oldum ama doktorum çağırdığında randevu bulamadığım için kafama göre gidiyorum denk gelemiyorum doktorumla. sık sık başka doktorlara sonuçlarımı gösteriyorum :unamused::unamused: şimdiden sabit bir doktor edinemedim​:cry::cry:

10 haftadan sonra başka doktor keşfedip onunla devam etsem ilgilenirler mi sizce :woman_shrugging::woman_shrugging:

4 Beğeni

Bende devlette randevu alamıyordum surekli farkli oluyordu biraz tuzlu olsada özele başladım 4 aydan itibaren ona gidiyorum testleri uygunsa yaptırıyorum degilse devletten ic hastalıklardan randevu alip orda yaptıriyorum anlayacagin özelden adam akilli bir doktor bulup seçmek

1 Beğeni

Bi yandan bende düşünmüyorum değilim özeli ben bursada yaşıyorum burda doğum paketleri oluyor her şey dahil şekilde 70-80 bin tl den başlıyor bi anda vermek de gözümde büyüyor açıkçası bilemiyorum :woman_shrugging::woman_shrugging::woman_shrugging:

1 Beğeni

Ben o toplara girmiyorum gidip 790 tl verip muayene oluyorum testler uygunsa orda yaptırıyorum ama yoksa devlette yapıyorum dogumda 12 bin bakalim

1 Beğeni

@bursa-anneleri ozel hastane dogum paket bilgilerini paylasir seninle

1 Beğeni

Aaa senin çok iyiymiş :+1:t3::innocent:

Benim normal doğum bu 12 bin simdiki fiyat 2024 ne olur bilmem artik sezeryan suan 15 bin 2024 dogacaklar ne olucak bilmiyorum Allah yardim etsin

1 Beğeni

Amin inşallah bende normal doğum olsun istiyorum 25 yaşından önce normal doğum yapmak kemik yapısı için çok faydalıymış

1 Beğeni

Hayat hastanesi doğum paketleri sunuyor ama biz çok kapsamlı olduğunu düşünmediğimiz için doruğa gidiyoruz muayenelere normal gidiyorsun 35. Haftada doğum ödemesi konuşuluyor ama genel olarak ilgiden memnunum acil ameliyat olmadığı sürece doktorun zamanında orda oluyor benim troidlerim yüksek çıkmıştı doktorum dahiliye ile irtibatta oldu o süreçte takip etmişti

1 Beğeni
  1. Haftasında doktor değiştiren arkadaşımla bile ilgilendiler sizinle de ilgilenirler daha çok yolun başındasınız umarım gönlünüze göre güzel bir doktor bulursunuz isterseniz konu açarak da bulunduğunuz ildeki hamişlerin tecrübesini sorabilirsiniz
2 Beğeni
  1. haftamdan sonra doktor değişikliği yapmıştım :blush:

Yapabilirsiniz elbette

1 Beğeni

Tahlil ultrasonları nasıl hallediyorsun

Çok teşekkür ederim içime su serpildi :innocent::innocent::cherry_blossom:

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu :innocent::hugs: teşekkür ederim :cherry_blossom:

Ultrason muayne ücretine dahil tahliller ekstra ücretli ama benim doktorum sağlık ocağından al bu tahlilleri öyle gel diyor

1 Beğeni

Böyle bir imkan varsa çok iyi :+1::innocent: afedersin ama muayne ücreti ne kadar ödüyorsunuz :thinking:

600 tl canım

1 Beğeni

Ama sen fiyat araştırması yap istersen hayat hastanesinden de bi fiyat al ordaki doktora da çok iyi diyorlar

1 Beğeni

Sen hangi şubesine gidiyorsun?

Yıldırım doruk

1 Beğeni