Doktor değişikliği

Hamileliğini öğrendiğinde ilk gittiği doktoru sonradan değiştiren oldu mu değiştirirken bi önceki doktordan yapılan testlerin sonuçlarını aldınız mı doktorunuza haber verdiniz mi? Ben 1 saat uzaklıktaki başka bi doktora acil olarak gitmiştim kanamam olunca :pensive:ama çok uzak kalıyo yolda yoruluyor insan birde eşim olmadığında haliyle tek gidemiyorum evime çok yakın devlet hastanesi var en azından doktorum yakın olursa acil bişey de kendim gidebilirim diye düşünüyorum birde ilerde aniden doğumum başlasa eşim yanımda olamasa bile kendim başımın çaresine bakabiliriö o yüzden değiştirmek istiyorum bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum

3 Beğeni

İlk gebeliğimde doktorum sabitti ama bu gebeliğimde farklı şehirde olduğumuz için doktorlara deneyerek karar veriyoruz. Hoş son 4 haftam kaldı doğuma ama hala sabit doktorum yok. Fakülte hastanesine gidiyoruz, her kontrolde farklı bir doktor oluyor :blush:

2 Beğeni

Iyi dusunmussun kendin en iyi ulasabilecegin saglik merkezine gorun.son haftalar randevuler
De sIklasiyo onun icin kimseden yardim istemiyoruz sIklikla.onun icin ulasimi en kolaysa ona yonel.
Tamam iyi saglik sektoru herkes ister ama yapicak bisey yok.
Dosyanizi elektronik olarak gonderiyolar burda
Bilmiyorum sizde nasil isliyo bu durum

2 Beğeni

Valla benim kanamam olunca birde devlette sırayı geç verince mecbur başka bi ilçedeki özel hastaneye gittik ama uzak eşim asker olunca sürekli evde olamıyor acil bişey olsa onu beklemek zorunda kalacağım o da sıkıntı oluyo

1 Beğeni

Umarım öyle oluyordur özel hastane tabi ki iyi ama çok uzak 53 km özel aracın da olmayınca sıkıntı oluyo doğum başlasa oraya gidinceye kadar yolda doğurur insan​:face_with_hand_over_mouth:bu hastane devlet hastanesi ama hem yakın hemde önüne kadar evimin yakınından otobüs gidiyo kontrolüm olsa eşimin evde olmasını beklemek zorunda kalacağım ama yakında olduğunda kendim gidebilirim diye düşündüm

1 Beğeni

Iyi dusunmussun en azindan kafanda rahat eder
Acil bisey olursa kapiyi calacagin bi yer olur
Erken dogum riski cogumuzda var.
Onun icin sakaya gelmez.
En iyisi devlette devam et dedigin gibi
Canim…

2 Beğeni

Benim ikiz de olunca nedense ikizler daha erken doğuyor diye bi düşünce var kafamda hep eşim yanımda yokken doğum başlarsa korkusu başladı :woman_facepalming:t2:gurbette de olunca

1 Beğeni

O dogru ya sen kesinlikle riske atma bebisleri
Kesinlikle dedigini yap saglikla gelirler inshallah
Dunyaya

2 Beğeni

Ben ilk başta bir doktora gidiyordum kadın hastalıkları için, o zamanlarda ilgisini beğendiğim için hamile olduğumu öğrendiğimde de ona gittim ancak hiç ama hiç memnun kalmadım, aşırı ilgisiz geldi ve süreci onla devam ettirmek istemediğimize karar verdik.

Sonraki doktor kontrolüm ise görev yaptığım başka bir ilde olunca orada da farklı bir doktor arayışına girdim, çok da sevdiğim bir doktorla tanıştım arkadaşlarım sayesinde. Görev yerimde olduğum sürece o doktora gitmeyi düşünüyorum. Giderken tahlil sonuçlarımı da götürmüştüm ama zaten e-nabız üzerinden de ulaşılabiliyor.

Eşimin bulunduğu şehirdeki(asıl yaşadığım yer) doktoru da değiştirme kararı aldığımız için döndüğümde başka bir doktora gittik, ikili test zamanı. Şimdi o doktorla devam ediyoruz, gittiğimde size doktor geçmişimden bahsedeyim diyerek yaşadığım şeyleri özetleyecek bir şekilde bebekle ve hamilelikle ilgili süreçlerimi anlattım.

Şimdi iki farklı ilde iki farklı doktorum var, bence doktor bu süreçte çok önemli. Sizi strese sokmayacak, aklınıza takılanları rahatlıkla konuşabileceğiniz doktor olması çok kıymetli, her zaman her şey güllük gülistanlık olmuyor çünkü, karşımızdaki insanın sakinliğine ihtiyaç duyabiliyoruz.

O yüzden gerekirse son hafta olsun, ben memnun değilsem doktorun değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum :cherry_blossom:

2 Beğeni

Haklisin canim da bu kizin durumu farkli
Kendi de dile getiriyo esi yok
Yaninda gorevde asker bu kiz yalniz
Once gittigi yer ok iyi ama bu kiz nasil gidip gelicek
Herseferinde nasil gidip gelicek.
Insanlardan herzaman yardim isteyemezsin
Bi kac zaman sonra burun kiviririlar
Bi de ikiz bebek tasiyo hic riske atamaz
En basitinden ornek veriyim.
Ben basketten baska sehire tasindim
11 ayda ve halen aile doktoru bulamadim
En az 15 yeri aradim sigortayi devreye soktum
Yok yani sukur eski aile doktorum silmedi
Ama inanmazsin bir idrar vermek icin bile ben 25 kilometre yol gidiyorum
Hastane desem oyle allah bir degil bin kere razi olsun esimden hep goturup getiriyo.
Ama bu kizin oyle bi durumu yok.
Imkani olan tabi gitsin iyi hizmeti iyi doktoru
Tabiki herkes ister ama bazen olmuyo
Hayatta her istedigimiz.

2 Beğeni

Ben de istiyorsa doktor değiştirebileceğini söyledim, doktor değiştirmek için bir zaman olmadığını kendi tecrübem ile anlatmaya çalıştım. Yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum :cherry_blossom:

2 Beğeni

Bende yanlis bisey dedigini soylemedim

1 Beğeni

İkili testten sonra doktor değişikliği yapmaya karar verdim doktorumuzun ilgisizliği her şeyi kendimiz sorgulayıp öğrenmeye çalışmamız bizi yordu. Özel hastane olmasına rağmen iş doktorda bitiyor maalesef. Bir başka doktora randevu aldım ay başı gideceğim nasıl rahat hissediyorsak öyle yapmalıyız ulaşım da dediğiniz gibi önemli bir konu iyi bir doktora denk gelirsiniz inşallah bu süreçte çok önemli

2 Beğeni

Amin inşallah çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum doktora daha bi kere gittim memnun kalmama durumu değil de işte uzak olunca sorun oluyo diye değiştireyim dedim

2 Beğeni

53 km bizim evet belki şartlar daha iyi özel hastane ki şikayeti de çok olan bi hastane ama uzak işte eşim de dedi buraya alalım en azından gözüm arkada kalmaz

1 Beğeni

Kesinlikle öyle ben rahat edebilmek için özele gitmiştim doktora diyoruz size ulaşabileceğimiz bi numara ben kişisel telefonumu vermiyorum evde zaten bakmıyorum telefona diyo soru sorabilir miyim dedim eşimle unutmayalım diye telefona yazdık karşıdan gördü o kadar soruyu soracak mısın gerçkten dedi soru sordum bunları netten de bakabilirsin dedi​:woman_facepalming:t2:

2 Beğeni

Yok memnuniyet için değiştirme benim kriterimdi mesela, bir şeyden rahatsız olursam ne zamandır gittiğime bakmadan tekrardan değiştirebilirim​:face_with_hand_over_mouth: yakın olması kesinlikle bir avantaj, yakında iyi bir doktor bulabilmek ise çok büyük bir şans, inşallah güzel doktorlarla karşılaşırsınız​:pray:t4:

3 Beğeni

Bu devirde gönlumüze göre doktor bulmak çok zor.
Size yakın olan hasatanedeki doktorun ilgisinden memnun kalacaksanız bence değiştirin
Doktora haber vermeye gerek yok

2 Beğeni

Amin inşallah hepimizde iyi doktorlarla karşılaşırız :palms_up_together:gurbette olup bi yeri de bilmeyince birde o doktora gidip memnun kalanı bilmeyince de zor tabi :upside_down_face:

2 Beğeni