Eveeetttt sevgili anneler Son haftalar da doğurup rahat mı ediyoruz yoksa doğuma kadar tadını mı çıkartmak gerek ? :))) Ben açıkçası geceleri pek uyuyamıyorum artık doğsun zaten uyuyamaycağım kafasındayım ama doğru mu düşünüyorum bilemedim Yorumlarınızı bekliyorum
Vallahi zaten uyuyamiyorum sabaha kadar en azindan dogmus olsa 1 saat te olsa gece uyurum heralde diye umut edip zamanin cabuk gecmesini istiyorum son aylarin tadi cikmiyo nedense hergun degisik bisey oluyo
Aynen öyle bende o kafadayım kaç haftalıksınız? Ben 37+5 :)) Sürekli temizlik yapasım var ne zaman gelecek geldi mi ne oldu felan diye :))) normalde doktor erken gelecek dedi ama bu aralar içerde işler yolunda galiba
30 haftaligim benim ikinci gebeligim 10 yil gecdi aradan ilkinde daha rahattim yasda gecdikce zorlasiyomus vallahi sizin ilk gebelik sanirim daha erken gibi dogum icin
Neden uyuyamıyonuz ben 33 haftalığım 5 gün önce izne ayrıldım 17 saat uyuyorum beslenmek için uyanıyorum sadece
Ay ne guzell yataga yatar yatmaz bacaklarim agrimaya basliyo bide bebegim cok hareketli gece hep uyanik ondanda uyuyamiyorum sag sola don wc kalk derken sabah oluyo valla 2.3 saat uyusam.onada raziyim
Bende aynı durumdayım 27 haftalık olduk dün gece ağlacak duruma geldim artık
Yani arada dönerken belim ağrıyor bende uyanıyorum ama uyumam 5 dk mı almıyor benmki gece 12 dedimi sessizleşiyor maşallah inşallah doğunca da öyle olur ,
Massallah insallah oyle olur ilk hamileligimde gece hic uyanmazdi doguncada ayni oyle oldu bu gececi olucak sanirim
Bende dogsun artık rahatlayayım diyorum haftalardır kesintisiz gece uykum yok bebek olunca hiç değil o uyuyunca bende uyurum diye dusunuyorum. Karnımda alt bolgelerde ozellikle baskı kasılma cok oluyor. Bebek kaburgalarıma yerlesti bu ara o da zorluyor o yuzden nefes almakta zorlanıyorum… Dogunca vucudum rahatlayacak ins. Son iki haftam kaldı Allahın İzniyle Rabbim hepimize saglıklı dogumlar nasip etsin
Masallah genelde oyle oluyormus hangi saatlerde uyuyorsa uyanıyorsa dogumdan sonra da oyle olurmus. Benimki de masallah gece gunduz uyumuyor sanki anca şekerleme yapıyordurGece 12de bir baslıyor gece 2 3 e kadar tepiniyorHareket ettikçe wc ihtiyacı oluyor derken kısır donguye giriyoruz…
Dogumdan once de uyuyamiyordum simdi de uyuyamiyorum pek bi fark yok açıkçası dogurunca nefes alabiliyorsunuz en azndan :))
Valla dogsun artık taşımak zorlaştı ilk aylar kuş gibi hafiftim şimdi yatakta dönecem diye yarım saat geçiyor geceleri tuvalet için uyanmak da ayrı bi sorun tam tatlı uykuyu bulmuşken kızımın ayarsız tekmeleri bi çık diyorum o poponu ısıracam
Doğsun gözümün önünde dursun kafasındayım ben artık sürekli şeker ölç , hareketlerini izle aman bişey mi oldu korkusu çok zor valla
Son haftaların tadını çıkarın derim bol bol uyuyun ortam içinde bulunun rahat sakin kafayla acele etmeden yemeğinizi yiyin uzun uzun duş alın bebek doğduktan sonra bunları arıyor insan ben bunu aradım hani 41 günlük olduk
Maşallah bilmiyorum karnım ağır geliyor :)))
Ayyynen bende bu kafadayım
Gece uyumak uzun sürüyor oglumun hareketinin yavaslamasini bekliyorum sonra uyuyabiliyorum gece surekli uyanıyorum tuvalete gitmek ölüm gibi gözümü zor açıyorum bi yandan zaman hemen gecsin de dogsun istiyorum bi yandan dogduktan sonra daha mi zor olur diye düşünüyorum kafam karışık 34 hafta içindeyiz
Gece tuvalete kalkmak çok zor zaten zor uzanıyoruz
Uyuyamıyorum ki nereye dönsem tekme yiyorum duş almak da mesele nefes nefese kalıyorum anam çıkta sende rahat rahat tepin bende rahat bi nefes alayım diyorum doğsun rahat edecem derken sen de daha beter rahatsız olacan diyon napacaz biz rahatça uyumayı özledim istediğin tarafa yat koca göbekle iş bile yapmak zor