Doğurmak için ne yapmam lazım

40+2 den herkese merhaba bugün doktor 4 gün içinde doğurmam gerektiğini söyledi yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum merdiven çıkıyorum. Eğer olmazsa sezeryana alacaklar çocukta iriymiş tecrübe sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?

1 Beğeni

Ben de 39+3 sancı da yok nişan da su da :slight_smile: herkes diyor hurma merdiven yüzme yürüyüş sıcak suya oturma cinsel ilişki ve bir kaç bitki çayı dediler ama ne kadar doğru bilemiyorum.Ben merdiven hurma sıcak su olayını denemeye başladım 2 gündür şu an bir etki görmedim :slight_smile: halen paşamın gelmesini bekliyorum​:smiling_face_with_three_hearts: umarım siz de sağlıkla bir an önce güzel Doğum ile doğurursunuz :heart_hands::pray:

1 Beğeni

Yazını kopyalayip bir ebeye soracağım canım cevabını yazarım sana

1 Beğeni

Eş ile girilen ilişki doğumu tetikler yazmış bir ebe. Erkeklerin sperminin içindeki madde suni sancınin içindeki madde ile aynı etkiye sahipmis

3 Beğeni

Canım ebe bana özelden yazabilir dedi numarasını yazıyorum istediğini sorabilirsin. İsmi dilek ebe. +90 544 332 79 00

2 Beğeni

Aynı hafta aynı gün bende bekliyorum cumartesi gidcem kontrole bakalım ne dicek :smiling_face: artık zorlanıyorum bebiş kaç kilo olmuş canım

4 kg olmuş

Maşallah ya :smiling_face_with_three_hearts: kg güzel artık sağlıkla doğmalı:pray: Bebeğinle konuşuyor musun ? Bu da bebeğin gelişinde etkiliymiş

1 Beğeni

Bende 38+5 haftalık olduk bizde de hala tık yok yalancı sancı bile yok benim kızımda iri 3875 di salı günü kontrole gittiğimde

1 Beğeni

Benim doktorum sguat ve pilates önerdi gerçi ben 30. Haftadayım yapmaya başladım onu da deneyebilirsin

1 Beğeni

Magnezyum kullanmaya devam ediyorsanız bırakmanız gerekiyormuş, doğumu geciktiriyormuş diye okudum başka bir yerde :grimacing: ananas da rahim ağzının açılmasını sağlıyormuş, bir de meyan kökü önerenler var ama doktorunuza danışın tabi.

1 Beğeni

Ben son haftalar Sık cinsel ilişkiye girmiştim sonra nişan geldi bende :wink:

1 Beğeni

Activating labor hareketleri var YouTube de onları yap hemen doğurursun :joy: (yapmadan önce sıcak bı duş al beline sıcak su tut duştan çıkınca 3-5 tane hurma ye ) iki güne kalmaz doğurursun :face_with_hand_over_mouth:

Cennet hurması ananas meyve suyu falan ye hurma rahmin açılmasına ve yumuşak rahim olmasına sebeb olur ananas da açılmasına yardımcı hayırlı doğumlar inşallah

Magnezyum krampları durduruyor yani 2 gün kullanmadım ayaklarımda hep kramp oldu

Tüketiyorum inşallah faydası olur

İnşallah canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına versin inşallah bir nefeste doğumun olur inşallah

1 Beğeni

Amin inşallah Allah razı olsun