40+2 den herkese merhaba bugün doktor 4 gün içinde doğurmam gerektiğini söyledi yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum merdiven çıkıyorum. Eğer olmazsa sezeryana alacaklar çocukta iriymiş tecrübe sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?
Ben de 39+3 sancı da yok nişan da su da herkes diyor hurma merdiven yüzme yürüyüş sıcak suya oturma cinsel ilişki ve bir kaç bitki çayı dediler ama ne kadar doğru bilemiyorum.Ben merdiven hurma sıcak su olayını denemeye başladım 2 gündür şu an bir etki görmedim halen paşamın gelmesini bekliyorum umarım siz de sağlıkla bir an önce güzel Doğum ile doğurursunuz
Yazını kopyalayip bir ebeye soracağım canım cevabını yazarım sana
Eş ile girilen ilişki doğumu tetikler yazmış bir ebe. Erkeklerin sperminin içindeki madde suni sancınin içindeki madde ile aynı etkiye sahipmis
Canım ebe bana özelden yazabilir dedi numarasını yazıyorum istediğini sorabilirsin. İsmi dilek ebe. +90 544 332 79 00
Aynı hafta aynı gün bende bekliyorum cumartesi gidcem kontrole bakalım ne dicek artık zorlanıyorum bebiş kaç kilo olmuş canım
4 kg olmuş
Maşallah ya kg güzel artık sağlıkla doğmalı Bebeğinle konuşuyor musun ? Bu da bebeğin gelişinde etkiliymiş
Bende 38+5 haftalık olduk bizde de hala tık yok yalancı sancı bile yok benim kızımda iri 3875 di salı günü kontrole gittiğimde
Benim doktorum sguat ve pilates önerdi gerçi ben 30. Haftadayım yapmaya başladım onu da deneyebilirsin
Magnezyum kullanmaya devam ediyorsanız bırakmanız gerekiyormuş, doğumu geciktiriyormuş diye okudum başka bir yerde ananas da rahim ağzının açılmasını sağlıyormuş, bir de meyan kökü önerenler var ama doktorunuza danışın tabi.
Ben son haftalar Sık cinsel ilişkiye girmiştim sonra nişan geldi bende
Activating labor hareketleri var YouTube de onları yap hemen doğurursun (yapmadan önce sıcak bı duş al beline sıcak su tut duştan çıkınca 3-5 tane hurma ye ) iki güne kalmaz doğurursun
Cennet hurması ananas meyve suyu falan ye hurma rahmin açılmasına ve yumuşak rahim olmasına sebeb olur ananas da açılmasına yardımcı hayırlı doğumlar inşallah
Magnezyum krampları durduruyor yani 2 gün kullanmadım ayaklarımda hep kramp oldu
Tüketiyorum inşallah faydası olur
İnşallah canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına versin inşallah bir nefeste doğumun olur inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun