Valla benim eşim istiyor diyor özele gidersek en azından destek olurum diye bende istiyorum aslında ama acaba gereksiz mi ücreti diye bir yandan da düşünüyorum nasıl olsa bu son olacak Allah nasip ederse bunuda özelde doğrayım diye öyle de olsun boş ver Amman bizden değerli değil zaten
Tabi canım boşver zaten son diyorsun bari sonuncuda bebek gibi bakım gör senin herseyinle ilgileniyorlar bana göre parasının hakkını varıyorlar yani ben 26 bin verdim özele
Bizim burda 35 istiyor veririz sıkıntı olmaz ama ben hani nasıl olsa aynı işlemler yapılıyor gerek yok sadece biraz ilgisiz oluyor lar onu da idare ederim diye düşünmüştüm ama bakalım nasip kısmet
Valla aklına grmek gibi olmasın özelde yaptığın zaman aradaki farkı çok iyi anliycaksin
Gözün aydın canım Allah’ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende 36.4 yarına sezeryan günü verilecek nasipse
Bende özle gidiyorum 2. Gebeliik aynı doktorum bide ilkinde oldugu gibi özel gibi rahatlık yok gerçekten Bursa’da özel 50 bin ama 26 bin çok iyi yapmışsın sen ozman
Ya aklıma gir gir de belki bende biraz kendime ve bebeğime değer veririm daha iyi birilerinin beni yoldan çıkarması gerekiyor
Teşekkür ederim canım aminn insallah rabbim seninde sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah evet 26 bin verdik 2 bin indirim yapıldı asker eşi olduğum için benimde 3. Doğum du ilk i özelde aynı doktorumda oldu 2. Devlette yaptım rezillikti doğuma kendi doktorum bile girmedi ama bunda prensesler gibi bakildim valla yine ilk doğum doktorumda herşey çok guzeldi
Senin ve bebeğinin caninda kiymetli değil git özele ver parasını prensesler gibi baksınlar sen hicbirseye elini dahi surmuyorsun bebek emzirmeyi bile ilk kendileri yardım ediyor yemeğin aşın sezeryandan 4 saatin sonunda getiriyorlar gündüzde gitsen öyle gece de gitsen öyle yemek getiriyorlar ama devlette öyle değil 24 saat boyunca aç kaldım su dahi vermediler icirtmediler zaten sezeryan olduğum için sütüm hemen gelmiyor bebeğim aç kaldı sarılık oldu saatlerce ışın aldı ama bunda ilk günün gecesine sütüm gelmeye başladı bol bol su içtim şükür şimdi sarılığı falan da yok
Çok şükür senin adına gerçekten sevindim bende öyle yapacam inşallah ama baştan beri özelde gittiğim doktor biz sezeyan yapmıyoruz diyor onun için ilçe değiştirmem gerekiyor bu benim canımı çok sıkıyor en azından burda olsa çocuklar ima yakın olurum gelip gider ler yanıma diye düşündüm onun için özele gitmek istemiyorum doğrusu
Planlı sezeryan degilmisin normalde neden sezeryan alınmak istiyorsun ki herhangi bir sağlık sorunu falan mı var
Yok hayır diğer çocuklar im normal doğum son doğumum çok riskli geçti çok zordu hem onun için hemde şu an guatr hastasiyim nefes almakta bazen çok zorlanıyorum hemde bu son diye konuştum doktor umla tüp leri bağlatmak için de istiyorum sezeryan ı bakalım
He ondan şimdi anladım çok geçmiş olsun canım evet diğerleri normal olduğu için özel bunu sezeryan yapmaz zaten birde yasak geldiya ama durumunu anlatsan belgelerle birlikte belki yapabilirler birde tüpleri bağlatmak istediğini söyle bir doktorla ayrıntılı konuş istersen benim diğer ikiside sezeryan olduğu için yaptılar bende tüpleri baglaticaktim ama parası eşime çok geldi 17.500 dediler tüp baglatmaya eşimde dursun dedi artık implant taktırıp hap stoğu yaptiricam ikisinide kullanicam belki haptan dolayı yumurtalıklarımda tembellik oluşur da hamile kalmam birdaha
Devlet hastanesi nde doktor a anlattığım da hiç sıkıntı çıkarmadı karnı yirtilacak olan sensin dedi bana kalırsa onu da normal yap ama sen bilirsin dedi Çarşamba günü gidecem inşallah artık gün verir çok yoruldum adım atamıyorum ödemim de artı bu günlerde sancılar da yavaştan geliyor sanki haaa bide bebeğim de makat gelişi yani mecbur gözüküyor zaten çok ta korkuyorum panik atağım tutarsa o masada tansiyon oynarsa diye ameliyat tan değil ondan korkuyorum rabbim tüm hamişler e ve bana yardım etsin inşallah
Amin amin inşallah rabbim sag saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah ha normal olmuş ha sezeryan olmuş ikisinde de bebeğini kucağına alıyorsun sonuçta
Amin inşallah canım Allah razı olsun e yani ikisinin de bittiği yer bebek kucakta inşallah