Doğurdum 😁

Doğurdum kızlar 10.10.2023 tarihli normal kontrol diye geldik direk sezeryana alındım belden iğneli uyuşturmayla alındı 6 saate anca bacaklarım tuttu şuan gaz ağrısı var sadece onun dışında sorunsuz geçti çok şükür​:face_with_hand_over_mouth: normal istiyordum ama hayırlısı artık oldu bitti şuan ki sorunumuz isim bulamadık hâla :face_exhaling:

10 Beğeni

Gözün aydiiinnn :tada::tada: sağlikla huzurla mutlulukla büyüsün minikkk :heart_eyes: lohusalığında hayırli olsuunnn :heart::heart:

5 Beğeni

Gözünüz aydın olsun.Allah analı,babalı büyütmeği nasip etsin.:cherry_blossom::woman_fairy:

4 Beğeni

Hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıklı güzel ömür versin cinsiyeti ne isim bulmanızda yardımcı olalım. Bu konu hakkında konu açmış mıydınız?

Anne With An E GIF by NETFLIX

3 Beğeni

cinsiyeti erkek konu açmadım hayır soyisme uygun bir isim bulmaya çalışıyorum acaba fazla mı ince düşünüyorum​:thinking:

2 Beğeni

Hahirli evlat olsun inşallah gözünüz aydın :rose:

3 Beğeni

Allah sağlıkla büyütsün inşallah :pray: Çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

hayırlı olsun allah anali babali büyütsün :smile:

2 Beğeni

Hayırlı olsun ,bende inceliğe kadar düşünen biriyim. Soyisminiz demir mi?

1 Beğeni

Can (demir)

Alp (demir)

Mert (demir)

Berke (demir)

Yusuf (demir) Umarım fikir olur size @eminedemir

2 Beğeni

Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah yavruşunu sana da grçmiş olsun huzurla geçsin lohusalığın.:palms_up_together:

Emir demir Alper demir Devrim demir Tufan demir

3 Beğeni

Hayırlı olsun

2 Beğeni

evet bulamadım hâla :smile:

2 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün :white_heart:

3 Beğeni

Biz de öyle ince düşündük :smiling_face_with_three_hearts: Koray, korhan, mete, yunus, tuna, olcay

2 Beğeni

Hayırlı olsun gözünüz aydın :slight_smile:

1 Beğeni