Doğumunuza kaç gün kaldı?

64 hayırlısıyla insallah :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Uygulamada 146 gösteriyor rabbim evlatlarımızı sağ Salim dünya gelmeyi nasip etsin doğumda da sağ Salim çıkmayı nasip eylesin inşallah :smiling_face::heart:

Bende bugün tam 39+1 oldum ama dediğiniz gibi hiç belirti yok gelsinler artık minişler yaa bizde yorulduk :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Son üç gün :face_with_spiral_eyes: korku endişe uyku yok zombiye döndüm kafayı sıyıracagım sanırsam :face_with_spiral_eyes:

Aramızda bir gün var bnmde 10 gun :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

88 gün bizimde :heart_eyes:

Bizim uygulamaya göre 19 ama şeker tansiyon olduğu için doğumumuz yarın sabah çok şükür Allah’ıma :pray::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yorulduk valla, herkes diyorki dogduktan sonra keşke biraz daha durdaydi diyeceksin. Ama dogsa en azindan esimizyada ailelerimiz de destek olur. Yoksa boyle butun yük bizde oluyor yoruyor bizi

Sagliklica kucağınıza alırsınız insallah

1 Beğeni

Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım güzel günlerini görelim inşallah gerçekten sonlara yaklaştıkça daha çok yoruyor insanı ağrılar felan çok fazla oluyor

2 Beğeni

52 gün :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::hugs:

1 Beğeni

38 yazıyor uygulama ama sezeryan olacak günü belli değil daha bakalım :smiling_face_with_three_hearts: 34+4 olduk

Aaa benim miniğimde 1 ocak :heart_eyes:

19 kaldi belki daha da az :saluting_face: