Doğumu yakın olan kimler var🥹

39+1im kızlar ve aşırı heyecan bastı . Sancım hala yok normal olsun diye bekliyorum ama bizim oğlanın geleceği yok . Doğumu yakın olan varmı sizde durumlar nedir ?

2 Beğeni

Ayy bende heyecanlandım şimdi Rabbim kolaylıkla doğurmayu nasip etsin :heart:

3 Beğeni

Sağlıklı olmasını dilerim inşaAllah :pray::smiling_face_with_three_hearts: ben de o duyguyu çabuk yaşamak istiyorum yarın 28 hafta olucam​:see_no_evil:

3 Beğeni

İnşallah sağ Salim kavoşurson bebişine bende çok heyecanlıyım biz 34+5 olduk

4 Beğeni

@Sümeyye hoş geldiniz,baya ilerlemişsiniz,mucize anneye geç katildiniz diye şaşırdım​:upside_down_face:

Merhaba @Sümeyye hoşgeldiniz

sən də inşaAllah Amin​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin teşekkür ederim :white_heart:

1 Beğeni

Son günler hiç geçmek bilmiyor sanki ama dönüp bakmıyorum da çabucak geçmiş haftalar :smiling_face_with_three_hearts: sizinde öyle olucak inşallah

2 Beğeni

evet ya bekleyen zaman geçmiyor haftalar ben bakmadığım zaman görüyorum artık 1 haftamız dolmuş:joy:

1 Beğeni

Huşbolduk canım

Hoş bolduk canım aslında geç katılmadımda telefonla oraşmak sevmiyurom hamile olduğumdan beri

1 Beğeni

@Beyza1 nasılsınız bebeginiz nasıl,dogdumu? :partying_face:

İyiyim teşekkür ederim :white_heart: evet doğdu çok şükür herşey yolunda 10 haziranda doğdu :heart::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Ââa oylemi :smiley:cok sevindim :partying_face::partying_face::partying_face:analı babalı buyusun inşallah :heart_eyes::heart_eyes:ismi ne bebişin :innocent:

Bebegin oldgunu burda paylasmismiydin?

1 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun :star_struck:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :pray:t3: adı Metehan

2 Beğeni

Guzelmis,ismiyle buyusun :two_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Adı çok güzelmiş. Sağlıklı güzel ömrü olsun :nazar_amulet:

1 Beğeni