Doğumu nasıl başlatıcam açılma olmuyooor

Cnm ben adaçayı önermiyorum bence icme icmedim ben ama yinede senin tercihin

Hemde neler neler oluyor kimseyi korkutmak istemem valla hele ki ilk olanları asla yaşayıp göreceksiniz cnm inşallah kolay geçer :palms_up_together:

1 Beğeni

Benim sarımsı bazen de beyaz akıntım çok oluyor ama nişan için pempemsi bir leke olduğunu soyluyorlar genellikle benim daha hiç birisi olmadı suyun gelmesi de nasıl oluyor bilemiyorum​:sweat_smile:

Gerçekten mi günde kaç kez kullandiniz peki

36dan beri herr gün içiyorum büyük fincanla. Rahim ağzı yumuşamış ama açılma hiç yok. Zararını da bilmiyorum doktorum bir kağıt verdi adaçayı ve ahududu yaprağı ayrı ayrı günlük 1er bardak yazıyordu ben kendim birlikte içiyorum

Evet canım hayırlısı bakalım kimin çabuk geldiyse :joy::joy:

2 Beğeni

Neden ki doktorum günlük içmenin faydası olabileceğini söyledi

Canım sızıntı şeklinde gelir afedersin ama normal idrarını yapar gibi elinde olmayan birşeydir kendiliğinden biranda gelir.

Bende de hem sari hem beyaz akıntı cogalmisti b3jim once sancım başladı sonra azar azar su geliyordu ztn anlıyorsun farklı tutamıyorsun sonra az az kanamam başladı nisan denen olay ila önce nisan gelecek diye bisey yok

Bana doktorum hiç bişey onermedi ben kendi kendime tavsiye üzerine yiyiyorum içiyordum bı faydasini da görmedim şu zamana kadar ama çayı ilk defa duydum denemekte fayda var yinede​:melting_face::roll_eyes:

Boyle cay gibi demliyordum gelip gidip içiyordum gonde 5 bardak bile içtiğim olmuştur büyük kupa hemde :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Aslında şu siralar sıklıkla akıntıyla beraber çok az da olsa su geliyor ne olduğunu tam anlamadığım için doktoruma sordum gayet normal olduğunu bebek kendini doğuma hazirladigini vajinayi yumusattigini söyledi diğer türlü bı belirtim daha hiç olmadi

1 Beğeni

3 Beğeni

Peki bunlar olduktan sonra acilman oldu mu hastaneye gittiğin zaman

Bilmiyorum ama cnm ben bebgin kalp atışlarina zarar verdiğini düşünüyorum ben bi bardak içmiştim kontrole gitim bebgin kalp atışı yoktu butun doktorlar basima toplandi smzar zor gorduler kalp atışıni

Verdiği kağıtta baya bilgi var bi göz atın sizde :hatching_chick:

Allah Allah hiç duymamıştım ay rabbim korusun :palms_up_together:

1 Beğeni

Oh maşallah gerçekten faydası olduysa denemekten ne gelir gerçekten artık dayanicak gücüm kalmadı:sweat_smile::melting_face:

1 Beğeni

Hastane gitigimde 5 santim acilmam vardi ilerliyordu da ama bebgin suyu bitmişti cok kanamam vardi bebgin kalp atışı da düzensizleşince acil sezeryana aldi ama baya baya doguracaktim normal bıraksaydı eger doktor​:sweat_smile:

Aynen cnm önce yavaş yavaş sonra biranda olacak inşallah :palms_up_together: hayırlısı hepimiz için